×
Ga terug naar het overzicht

Trouwen in Veenendaal | Corné en Carmen

Trouwen is een feest! En deze liefde mogen vastleggen ook! Zorgen dat het bruidspaar de dag beleefd zoals hij was, met hun eigen emoties, dat is dan ook onze missie! Een bruiloft om niet meer te vergeten was zeker die van Carmen en Corné, kippenvel… Lief mooi stel, dank jullie wel dat we deze dag met jullie mochten beleven en delen, het was intens en heel fijn erbij te mogen zijn! Geniet van elkaar en de liefde om jullie heen.

Merk Jurk: Lilian West

Gekocht bij: Ann en John

Visagie: Chanine van Dam

Merk park: Roka

Trouwlocatie: Boshotel Overberg

meer zien?

Ga terug naar het overzicht
E-book downloaden

De Ultieme Gids voor de Perfecte Bruiloft

AHHHH!!! De grote dag komt eraan. Ken je dat gevoel? Geen stress. Jorik Algra is here. Met meer dan 200 bruiloften achter de rug heb ik aardig wat ervaring opgedaan als bruidsfotograaf en als gast. Ik heb dus genoeg gezien, gehoord en geproefd. En die ervaring wil ik graag met je delen. Want ik zou het supertof vinden als ik jullie een stap dichter bij jullie perfecte bruiloft breng.

In dit e-book krijg je 18 bruikbare tips die je voor, op en na je bruiloft kunt gebruiken. En dit zijn geen basistips, maar dé tips voor super vette foto’s en een fijnere flow van jullie trouwdag!

E-book downloaden

Een leuke impressie

Volg mij op Instagram

Wie ben ik? Jorik Algra

Van alles wat!

Bruidsfotografie is zoveel meer dan een paar plaatjes schieten… Je moet oog hebben voor detail; want we missen geen moment!

Je bent een stukje weddingplanner, ik denk graag mee met het bruidspaar. Je bent stylist; ik zie alle oneffenheden in positieve zin! Ook stel ik het bruidspaar graag op hun gemak en hoor regelmatig terug.

Kortom: genieten!!

Lees verder