×
Ga terug naar het overzicht

Bruidsfotograaf Lunteren | Brigitta & Stephan

Weer zo’n bruiloft waar je als bruidsfotograaf blij van wordt! De heerlijke dag van Brigitta en Stephan begon bij hen thuis. Wilma mijn 2nd shooter heeft de styling van Stephan geschoten en ik dook tussen de giechelende meiden bij Brigitta. Dan begint voor mij als bruidsfotograaf de dag goed! Met een bak koffie meteen tussen de trouwkriebels!

Na the first look redden we in een kickass oude Porsche 911 naar de shootlocaties. We hebben zowel een stukje industrieel als in de natuur geschoten, tof! Maar, soms zijn de mooiste momenten gewoon thuis, bij oma. Prachtig die echte emoties op het gezicht van oma, priceless…

De ceremonie werd gehouden in een geweldig mooie overdekte barn van Parkhotel Hugo de Vries. Al een aantal keer heb ik daar een bruiloft mogen meemaken en geloof me, dat verveelt nooit! Wat een fantastische locatie en ontzettend leuk personeel hebben ze daar toch. Wanneer de dag afgesloten wordt met een knalfeest, ja, dan gaan we heerlijk voldaan naar huis en verheugen ons op het editen!

Lieve Brigitta en Stephan, blijf stralen samen, geniet van elkaar en nogmaals dank voor jullie vertrouwen!

Meer zien!? Klik hier de slideshows!

Ga terug naar het overzicht
E-book downloaden

De Ultieme Gids voor de Perfecte Bruiloft

AHHHH!!! De grote dag komt eraan. Ken je dat gevoel? Geen stress. Jorik Algra is here. Met meer dan 200 bruiloften achter de rug heb ik aardig wat ervaring opgedaan als bruidsfotograaf en als gast. Ik heb dus genoeg gezien, gehoord en geproefd. En die ervaring wil ik graag met je delen. Want ik zou het supertof vinden als ik jullie een stap dichter bij jullie perfecte bruiloft breng.

In dit e-book krijg je 18 bruikbare tips die je voor, op en na je bruiloft kunt gebruiken. En dit zijn geen basistips, maar dé tips voor super vette foto’s en een fijnere flow van jullie trouwdag!

E-book downloaden

Een leuke impressie

Volg mij op Instagram

Wie ben ik? Jorik Algra

Van alles wat!

Bruidsfotografie is zoveel meer dan een paar plaatjes schieten… Je moet oog hebben voor detail; want we missen geen moment!

Je bent een stukje weddingplanner, ik denk graag mee met het bruidspaar. Je bent stylist; ik zie alle oneffenheden in positieve zin! Ook stel ik het bruidspaar graag op hun gemak en hoor regelmatig terug.

Kortom: genieten!!

Lees verder