×
Wie ben ik? Jorik Algra

Kennismaken: Jorik Algra

Wie ben ik volgens mijn vrouw?

Leuk dat ik hier wat mag vertellen over Jorik, mijn man! Dat ik de vrouw van Jorik mag zijn vind ik nog steeds een feestje. Inmiddels zijn we 10 jaar getrouwd en nog altijd geniet ik ervan om bij hem in de buurt te zijn. Met Jorik om je heen is het nooit saai, hij heeft altijd wel wat te vertellen, leeft intens en geniet van alles om zich heen. Of het nou iets kleins is of iets heel groots, voor Jorik lijkt het allemaal even mooi. Wat ik zo knap van hem vindt is dat hij altijd zichzelf kan zijn, je hoeft bij hem niet bang te zijn dat er ‘een aap uit de mouw komt’ want die zit er gewoon niet. Hij is echt, puur. Samen genieten we van onze 3 kinderen, een dochter en 2 zoons, een kostbaar bezit.

Bekijk mijn werk

En verder…

Jorik is een mensenmens en een enthousiasteling die zelden een slecht humeur heeft. Hij staat dan ook bekend om zijn typische ‘Jorik lach’, de brede lach met dichtgeknepen oogjes. Hij houdt van gezelligheid en mensen om zich heen, dat geeft hem energie! Of het nou zomer of winter is, het liefst steekt hij in zijn tuin een vuurtje aan en proost met Hertog Jan & vrienden op de mooie dingen in het leven. Ik ben ontzettend trots op hem en wat hij allemaal maakt en geniet van zijn foto’s en zijn werk. Nog steeds zie ik Jorik ontwikkelen, beter worden. Hier werkt hij hard voor en dat siert hem, hij zal niet snel ‘nee’ verkopen. Probeert altijd in oplossingen en mogelijkheden te denken, thuis en in zijn werk.

Hij heeft de liefde voor fotograferen van huis uit meegekregen, zijn vader was hobby fotograaf. Ook voor Jorik begon het fotograferen een aantal jaar geleden als een leuke hobby wat uitgroeide tot een echte passie. September 2013 schreef hij zichzelf in bij de KVK en begon zijn eigen zaak. Ik ken weinig mensen die zo vol enthousiasme hun werk uitoefenen, dankbaar zijn werk te mogen doen. En dit zie je terug in zijn foto’s!

Bekijk mijn blogs

E-book downloaden

De Ultieme Gids voor de Perfecte Bruiloft

AHHHH!!! De grote dag komt eraan. Ken je dat gevoel? Geen stress. Jorik Algra is here. Met meer dan 200 bruiloften achter de rug heb ik aardig wat ervaring opgedaan als bruidsfotograaf en als gast. Ik heb dus genoeg gezien, gehoord en geproefd. En die ervaring wil ik graag met je delen. Want ik zou het supertof vinden als ik jullie een stap dichter bij jullie perfecte bruiloft breng.

In dit e-book krijg je 18 bruikbare tips die je voor, op en na je bruiloft kunt gebruiken. En dit zijn geen basistips, maar dé tips voor super vette foto’s en een fijnere flow van jullie trouwdag!

E-book downloaden

Een leuke impressie

Volg mij op Instagram

Wie ben ik? Jorik Algra

Van alles wat!

Bruidsfotografie is zoveel meer dan een paar plaatjes schieten… Je moet oog hebben voor detail; want we missen geen moment!

Je bent een stukje weddingplanner, ik denk graag mee met het bruidspaar. Je bent stylist; ik zie alle oneffenheden in positieve zin! Ook stel ik het bruidspaar graag op hun gemak en hoor regelmatig terug.

Kortom: genieten!!

Lees verder