Loveshoot Amsterdam

×
Loveshoot Amsterdam

Loveshoots

Een loveshoot is dé manier om alvast een voorproefje te hebben op jullie trouwdag én alvast een beetje te wennen aan mij als fotograaf.
In een ongedwongen sfeer maken we heerlijke romantische plaatjes. Natuurlijk doen we dit op een plek naar jullie keuze, lekker in de buitenlucht of een toffe binnenlocatie.
Denk vooral niet te groot, ook onder een viaduct kun je prachtige dingen maken!
Ook wanneer je niet gaat trouwen is een Loveshoot superleuk om met je partner te doen!
Of natuurlijk om cadeau te geven…

Tarieven Loveshoots

Pre-wedding shoot is een voorproefje op jullie grote dag. Het is een leuke manier om jullie liefde te vieren en mij als fotograaf beter te leren kennen. De foto’s kun je ook nog eens gebruiken voor bijvoorbeeld een trouwkaart.

De kosten hiervan zijn € 375,- voor 1,5 uur. Inclusief +/- 40 foto’s in HI-res op CD.

Exclusief reiskosten €0,50/km.

Check beschikbaarheid

blije fotograaf, bruidsfotograaf, man met bloemen

Maak kennis met mij

Bruidsfotografie is zoveel meer dan een paar plaatjes schieten… Je moet oog hebben voor detail; want .. we missen geen moment!

Je bent een stukje weddingplanner, ik denk graag mee met het bruidspaar.

Je bent stylist; ik zie alle oneffenheden in positieve zin!

Ook stel ik het bruidspaar graag op hun gemak en hoor regelmatig terug.

Kortom: genieten!!

Lees meer over mij

De Ultieme Gids voor de Perfecte Bruiloft

AHHHH!!! De grote dag komt eraan. Ken je dat gevoel? Geen stress. Jorik Algra is here. Met meer dan 200 bruiloften achter de rug heb ik aardig wat ervaring opgedaan als bruidsfotograaf en als gast. Ik heb dus genoeg gezien, gehoord en geproefd. En die ervaring wil ik graag met je delen. Want ik zou het supertof vinden als ik jullie een stap dichter bij jullie perfecte bruiloft breng.

In dit e-book krijg je 18 bruikbare tips die je voor, op en na je bruiloft kunt gebruiken. En dit zijn geen basistips, maar dé tips voor super vette foto’s en een fijnere flow van jullie trouwdag!

E-book downloaden