×
Ga terug naar het overzicht

Loveshoot Amsterdam

Loveshoot Amsterdam – je t’aime!nog aanpassen!

Een loveshoot in Amsterdam! Samen met Nick en Charlotte ging ik op pad in deze bruisende stad vol mooie typisch Amsterdamse plekjes. Amsterdam is nooit saai! Je wordt eerder overprikkeld door alle plekjes, straatjes, grachten en pleinen.

Ik houd van Amsterdam. Regelmatig ga ik met mijn vrouw lekker een dagje uit en vaak kiezen we voor Amsterdam. Dwalen door de vele mooie ( 9 ) straatjes en ons vergapen aan de grachtenpanden. Samen genieten van de cultuur, de vele cafeetjes en het shoppen. Dat laatste geldt natuurlijk vooral voor vrouwlief. Ik ga het liefst met mijn camera op pad. Straatfotografie, love it!

Vandaar ook de loveshoot met Nick en Charlotte in Amsterdam!

Ik ben er met de trein heen gereden, dat blijft toch wel de beste manier om in deze mooie stad te komen, zonder parkeerstress, deuken in je auto of een fixe boete – want verkeerd geparkeerd. We spraken af bij het Centraal Station en vanuit hier zijn we naar Nemo gelopen. Vanuit daar heb je een prachtig uitzicht over een gedeelte van de stad.

Hierna zijn we lekker door Amsterdam gaan slenteren en hebben eigenlijk een soort stadswandeling gemaakt. Ondertussen natuurlijk de mooie plekjes goed benut. En wat ik eerst even wil zeggen; Nick en Charlotte wat zijn jullie leuk! Met zoveel enthousiasme en liefde was het heerlijk foto’s schieten! Het zijn dan ook zulke mooie foto’s geworden waar ze beiden stralend op staan! De liefde spat ervan af en zo heb je het bij een loveshoot natuurlijk het liefst, echte feel good foto’s. Omdat het vrij koud was zijn we tussendoor lekker een cafeetje ingedoken voor een warme bak koffie. Daarna zijn we langs het Nationaal Opera & Ballet gewandeld, wat extra leuk was omdat Charlotte daar werkt.

Ik houd er sowieso van om een fotoshoot in de buitenlucht te doen. Dat biedt zoveel meer dan foto’s in fotostudio’s. Dan ben je beperkt, terwijl buiten iedere achtergrond uniek is en echt leeft! Werkt iets niet dan zoek je gewoon de volgende plek op.

Een loveshoot is sowieso een leuke manier op aan mij als fotograaf te wennen, bijvoorbeeld als voorproefje van jullie trouwdag. Helemaal op je gemak zijn al voor jullie bruiloft begint, dan krijg je de mooiste spontane trouwfoto’s. Daar houden we van, echte foto’s zonder al te veel geposeer, dus geen krampachtig gedoe. Maar ook om jullie liefde te vieren is een loveshoot een super leuk idee! Dit keer zijn we naar Amsterdam gegaan, maar het kan natuurlijk in iedere andere stad of juist lekker aan zee of in het bos.

Dus zijn jullie verloofd? En gaan jullie trouwen? Of willen jullie een leuke en ontspannen fotoshoot? Ik ben graag jullie trouwfotograaf en leg met liefde een stukje van jullie leven samen vast. Zodat jullie nog heel lang kunnen nagenieten!

Ook zo’n leuke loveshoot! … Ja? KLIKnog aanpassen naar groter lettertype

Ga terug naar het overzicht
E-book downloaden

De Ultieme Gids voor de Perfecte Bruiloft

AHHHH!!! De grote dag komt eraan. Ken je dat gevoel? Geen stress. Jorik Algra is here. Met meer dan 200 bruiloften achter de rug heb ik aardig wat ervaring opgedaan als bruidsfotograaf en als gast. Ik heb dus genoeg gezien, gehoord en geproefd. En die ervaring wil ik graag met je delen. Want ik zou het supertof vinden als ik jullie een stap dichter bij jullie perfecte bruiloft breng.

In dit e-book krijg je 18 bruikbare tips die je voor, op en na je bruiloft kunt gebruiken. En dit zijn geen basistips, maar dé tips voor super vette foto’s en een fijnere flow van jullie trouwdag!

E-book downloaden

Een leuke impressie

Volg mij op Instagram

Wie ben ik? Jorik Algra

Van alles wat!

Bruidsfotografie is zoveel meer dan een paar plaatjes schieten… Je moet oog hebben voor detail; want we missen geen moment!

Je bent een stukje weddingplanner, ik denk graag mee met het bruidspaar. Je bent stylist; ik zie alle oneffenheden in positieve zin! Ook stel ik het bruidspaar graag op hun gemak en hoor regelmatig terug.

Kortom: genieten!!

Lees verder