×
Zwangerschap en newborn

Zwangerschap en newborn

Vaak de meest bijzondere periode in je leven, nieuw leven krijgen! En daarbij je veranderende lichaam, prachtig om vast te laten leggen. Wanneer jullie kleintje geboren is en niet meer weg te denken zijn deze foto’s zo waardevol om te hebben, niet alleen voor jullie zelf maar ook voor de kleine later. Je buik is vaak op zijn mooist tussen de 34-36 weken. Zwangerschapsfotografie kan in de studio of op locatie.

En dan hebben jullie ineens een klein wondertje om voor te zorgen. Het mooiste cadeau wat je kunt krijgen! Dat de kleine snel groeit daar kom je gauw achter en wat is het dan leuk om juist de eerste intieme momentjes met je kindje vast te leggen. Newbornfotografie doe ik het liefst in de intieme sfeer van thuis. Dit zorgt voor mooie, pure en echte beelden.

Check beschikbaarheid

Gratis kennismaking

Elke opdracht start met een gratis kennismaking. Tijdens deze kennismaking ontdekken we al snel genoeg of we een match zijn en of jullie wensen mogelijk zijn. Ook denk ik actief met jullie mee. Immers ben ik een oude rot in het vak en heb genoeg kennis en ervaring om te delen.

Wil je een andere locatie dan bij jullie thuis? Geen probleem. Noem een locatie en ik zorg dat ik er ben. Misschien weet ik wel een gaaf alternatief.

Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsfotografie kan al voor € 275. Heb je speciale wensen? Geef dit door en dan bespreken we de mogelijkheden. Elke shoot is inclusief:

  • Zwangerschapsfotografie bij jullie thuis of op locatie;
  • +/- 35 foto’s bewerkt en in hoge resolutie op CD;
  • Eigen online gallery met wachtwoord voor nabestellingen.

Prijzen zijn exclusief reiskosten: € 0,45 per kilometer.

Newborn shoot

Newborn fotografie kost € 375. Heb je speciale wensen? Geef dit door en dan bespreken we de mogelijkheden. Elke shoot is inclusief:

  • Zwangerschapsfotografie bij jullie thuis of op locatie;
  • +/- 50 foto’s bewerkt en in hoge resolutie op CD;
  • Eigen online gallery met wachtwoord voor nabestellingen.

Prijzen zijn exclusief reiskosten: € 0,45 per kilometer.

E-book downloaden

De Ultieme Gids voor de Perfecte Bruiloft

AHHHH!!! De grote dag komt eraan. Ken je dat gevoel? Geen stress. Jorik Algra is here. Met meer dan 200 bruiloften achter de rug heb ik aardig wat ervaring opgedaan als bruidsfotograaf en als gast. Ik heb dus genoeg gezien, gehoord en geproefd. En die ervaring wil ik graag met je delen. Want ik zou het supertof vinden als ik jullie een stap dichter bij jullie perfecte bruiloft breng.

In dit e-book krijg je 18 bruikbare tips die je voor, op en na je bruiloft kunt gebruiken. En dit zijn geen basistips, maar dé tips voor super vette foto’s en een fijnere flow van jullie trouwdag!

E-book downloaden

Een leuke impressie

Volg mij op Instagram

Wie ben ik? Jorik Algra

Van alles wat!

Bruidsfotografie is zoveel meer dan een paar plaatjes schieten… Je moet oog hebben voor detail; want we missen geen moment!

Je bent een stukje weddingplanner, ik denk graag mee met het bruidspaar. Je bent stylist; ik zie alle oneffenheden in positieve zin! Ook stel ik het bruidspaar graag op hun gemak en hoor regelmatig terug.

Kortom: genieten!!

Lees verder