×
Ga terug naar het overzicht

Bruidsfotograaf | Jeanette & Gert | Ede – Lunteren

Bofkonten zijn we! Dat we als bruidsfotograaf zo ontzettend mogen meegenieten van alle lieve mooie bruidsparen die trouwen.

Ook Gert en Jeanette hebben onlangs hun liefde bezegeld met hun JA woord! Eigenlijk hoef ik niet zoveel te vertellen want de foto’s zeggen alles over wat een fantastische dag het was! Met ontzettend lieve mensen, dat moet echt even gezegd en geweldig lekker eten. Jeannette had alles zelf geregeld bij de ontzettend toffe locatie, petje af want wat zag het er prachtig uit! Er draaide zelfs een varken aan het spit! Het was een fijne ontspannen dag en we danken jullie voor het vertrouwen in ons! Heel veel liefde samen, maak van iedere dag een klein feestje.

Ga terug naar het overzicht
E-book downloaden

De Ultieme Gids voor de Perfecte Bruiloft

AHHHH!!! De grote dag komt eraan. Ken je dat gevoel? Geen stress. Jorik Algra is here. Met meer dan 200 bruiloften achter de rug heb ik aardig wat ervaring opgedaan als bruidsfotograaf en als gast. Ik heb dus genoeg gezien, gehoord en geproefd. En die ervaring wil ik graag met je delen. Want ik zou het supertof vinden als ik jullie een stap dichter bij jullie perfecte bruiloft breng.

In dit e-book krijg je 18 bruikbare tips die je voor, op en na je bruiloft kunt gebruiken. En dit zijn geen basistips, maar dé tips voor super vette foto’s en een fijnere flow van jullie trouwdag!

E-book downloaden

Een leuke impressie

Volg mij op Instagram

Wie ben ik? Jorik Algra

Van alles wat!

Bruidsfotografie is zoveel meer dan een paar plaatjes schieten… Je moet oog hebben voor detail; want we missen geen moment!

Je bent een stukje weddingplanner, ik denk graag mee met het bruidspaar. Je bent stylist; ik zie alle oneffenheden in positieve zin! Ook stel ik het bruidspaar graag op hun gemak en hoor regelmatig terug.

Kortom: genieten!!

Lees verder