×
Ga terug naar het overzicht

Bruidsfotograaf | Noah en Debora | Limburg

Na sommige bruiloften heb je als bruidsfotograaf zo ontzettend veel zin om te gaan editen en te laten zien wat een prachtige dag het was!

En dit is er zeker weer een, Noah en Debora zijn getrouwd en wat een waanzinnige dag hebben ze gehad! Een dag in Limburg vol gezelligheid, een toffe live band, veel leuks voor de kids, heerlijk eten, een waanzinnige openingsdans en bovenal veel lieve mensen die meevierden! Ook de VW bus moet ik als autoliefhebber even noemen en wat extra leuk was; dat ik tot chauffeur van het bruidspaar werd omgedoopt op weg naar de shoot. Ook waren er duiven en zelfs ganzen! Kortom je moet deze heerlijke BLOG echt even zien!

Bedankt voor jullie vertrouwen Noah en Debora, het was genieten erbij te mogen zijn! Ik wens jullie ontzettend veel geluk samen met jullie kleintje wat inmiddels bijna geboren gaat worden… Geniet! <3

Link invoegen!

Ga terug naar het overzicht
E-book downloaden

De Ultieme Gids voor de Perfecte Bruiloft

AHHHH!!! De grote dag komt eraan. Ken je dat gevoel? Geen stress. Jorik Algra is here. Met meer dan 200 bruiloften achter de rug heb ik aardig wat ervaring opgedaan als bruidsfotograaf en als gast. Ik heb dus genoeg gezien, gehoord en geproefd. En die ervaring wil ik graag met je delen. Want ik zou het supertof vinden als ik jullie een stap dichter bij jullie perfecte bruiloft breng.

In dit e-book krijg je 18 bruikbare tips die je voor, op en na je bruiloft kunt gebruiken. En dit zijn geen basistips, maar dé tips voor super vette foto’s en een fijnere flow van jullie trouwdag!

E-book downloaden

Een leuke impressie

Volg mij op Instagram

Wie ben ik? Jorik Algra

Van alles wat!

Bruidsfotografie is zoveel meer dan een paar plaatjes schieten… Je moet oog hebben voor detail; want we missen geen moment!

Je bent een stukje weddingplanner, ik denk graag mee met het bruidspaar. Je bent stylist; ik zie alle oneffenheden in positieve zin! Ook stel ik het bruidspaar graag op hun gemak en hoor regelmatig terug.

Kortom: genieten!!

Lees verder