×
Ga terug naar het overzicht

3 Master awards!!

Waaaaaaaah!!!!! Somebody pinch me!!! ? Dat je begin van dit jaar een missie hebt, het winnen van een award… En dan zojuist bericht krijgt dat je in 1 ronde 3 Masters of Wedding Photography NL, Be & Lux hebt gewonnen!!!! Wooooooooh!!! Intens intens blij!!! Beter dan dit kunnen we het jaar niet afsluiten, onwijs bedankt voor deze waanzinnige prijzen!! Amazing!!! Melanie en Harm en André Sharita dank voor jullie vertrouwen!! En natuurlijk Thamar en Wilma voor 2nd shooter en Marieke voor 3th shooten ?

Ga terug naar het overzicht
E-book downloaden

De Ultieme Gids voor de Perfecte Bruiloft

AHHHH!!! De grote dag komt eraan. Ken je dat gevoel? Geen stress. Jorik Algra is here. Met meer dan 200 bruiloften achter de rug heb ik aardig wat ervaring opgedaan als bruidsfotograaf en als gast. Ik heb dus genoeg gezien, gehoord en geproefd. En die ervaring wil ik graag met je delen. Want ik zou het supertof vinden als ik jullie een stap dichter bij jullie perfecte bruiloft breng.

In dit e-book krijg je 18 bruikbare tips die je voor, op en na je bruiloft kunt gebruiken. En dit zijn geen basistips, maar dé tips voor super vette foto’s en een fijnere flow van jullie trouwdag!

E-book downloaden

Een leuke impressie

Volg mij op Instagram

Wie ben ik? Jorik Algra

Van alles wat!

Bruidsfotografie is zoveel meer dan een paar plaatjes schieten… Je moet oog hebben voor detail; want we missen geen moment!

Je bent een stukje weddingplanner, ik denk graag mee met het bruidspaar. Je bent stylist; ik zie alle oneffenheden in positieve zin! Ook stel ik het bruidspaar graag op hun gemak en hoor regelmatig terug.

Kortom: genieten!!

Lees verder