×
Ga terug naar het overzicht

Fearless Award

Fearless Award

Wooohoooo we hebben een Fearless Award! De hoogst haalbare Award in de bruidsfotografie. Het was een bijzondere dag die ik niet snel zal vergeten. Al tijden is het mijn droom om een Fearless Award te winnen en die middag zag ik alweer verschillende gewonnen Awards voorbij komen op social media. Ik had geen mail gekregen dus dacht helaas, we schieten mis en proberen het de volgende ronde weer… 

Ik was die dag jarig, en waren we op weg naar een restaurant om mijn verjaardag te vieren. Bij het uitstappen kreeg ik een mailtje binnen op mijn telefoon…. Van Fearless… In het leesbare stuk stond “gefeliciteerd met…” “Hey wat leuk, ze denken aan mijn verjaardag bij Fearless” ging er door me heen…

Later toen we ons plekje gevonden hadden en van een wijntje aan het genieten waren keek ik nog eens rustig op mijn telefoon in de mail en opende het bericht van Fearless en daar stond… “Gefeliciteerd met uw Fearless Award!” 

Wauw!! Niet te geloven, geweldig! En wat een tof verjaardagscadeau! Een Fearless Award is internationaal de hoogst haalbare Award in de bruidsfotografie, de foto’s worden beoordeeld door een internationale vakjury uit de wereld top Fearless fotografen. Dus heel de wereldtop stuurt ook foto’s in. Dat ik deze Award nu mag winnen is een droom die uitkomt!

Bedankt voor het vertrouwen Harm en Melanie en natuurlijk mijn 2nd shooter Thamar.

Ga terug naar het overzicht

De Ultieme Gids voor de Perfecte Bruiloft

AHHHH!!! De grote dag komt eraan. Ken je dat gevoel? Geen stress. Jorik Algra is here. Met meer dan 200 bruiloften achter de rug heb ik aardig wat ervaring opgedaan als bruidsfotograaf en als gast. Ik heb dus genoeg gezien, gehoord en geproefd. En die ervaring wil ik graag met je delen. Want ik zou het supertof vinden als ik jullie een stap dichter bij jullie perfecte bruiloft breng.

In dit e-book krijg je 18 bruikbare tips die je voor, op en na je bruiloft kunt gebruiken. En dit zijn geen basistips, maar dé tips voor super vette foto’s en een fijnere flow van jullie trouwdag!

E-book downloaden

Een leuke impressie

Volg mij op Instagram

Van alles wat!

Bruidsfotografie is zoveel meer dan een paar plaatjes schieten… Je moet oog hebben voor detail; want we missen geen moment!

Je bent een stukje weddingplanner, ik denk graag mee met het bruidspaar. Je bent stylist; ik zie alle oneffenheden in positieve zin! Ook stel ik het bruidspaar graag op hun gemak en hoor regelmatig terug.

Kortom: genieten!!

Lees verder