×
Ga terug naar het overzicht

Bruidsfotograaf | Otterlo | Preview | Robert en Carolien

Wat voel ik me toch een bofkont dat ik bruidsfotograaf ben! Zo gaaf om te zien en mee te maken hoeveel liefde er in zo’n dag wordt gestopt; iedere bruiloft is uniek! En ieder bruidspaar bijzonder, met hun eigen verhaal, familie, vrienden, gewoon alles waar je op zo’n dag een beetje van mee mag proeven en genieten. En wanneer dit dan samen komt op de dag zelf, de liefde, de emoties, zelfs de heerlijke zenuwen dan hoop ik alleen maar dat ik dit nog heel lang mag blijven doen!

Vandaag een preview van Robert en Carolien, wat hebben we onwijs gelachen op hun bruiloft, wat een héérlijk stel! Hier alvast een preview, maar er volgt zeker meer! Houdt ons in de gaten…

Ga terug naar het overzicht
E-book downloaden

De Ultieme Gids voor de Perfecte Bruiloft

AHHHH!!! De grote dag komt eraan. Ken je dat gevoel? Geen stress. Jorik Algra is here. Met meer dan 200 bruiloften achter de rug heb ik aardig wat ervaring opgedaan als bruidsfotograaf en als gast. Ik heb dus genoeg gezien, gehoord en geproefd. En die ervaring wil ik graag met je delen. Want ik zou het supertof vinden als ik jullie een stap dichter bij jullie perfecte bruiloft breng.

In dit e-book krijg je 18 bruikbare tips die je voor, op en na je bruiloft kunt gebruiken. En dit zijn geen basistips, maar dé tips voor super vette foto’s en een fijnere flow van jullie trouwdag!

E-book downloaden

Een leuke impressie

Volg mij op Instagram

Wie ben ik? Jorik Algra

Van alles wat!

Bruidsfotografie is zoveel meer dan een paar plaatjes schieten… Je moet oog hebben voor detail; want we missen geen moment!

Je bent een stukje weddingplanner, ik denk graag mee met het bruidspaar. Je bent stylist; ik zie alle oneffenheden in positieve zin! Ook stel ik het bruidspaar graag op hun gemak en hoor regelmatig terug.

Kortom: genieten!!

Lees verder