×
Ga terug naar het overzicht

Preview Festival Bruiloft | Nikkie & Jeroen | Maurik

AAN! Dat is het juiste woord voor deze festival bruiloft, van begin tot het eind! Want wat een waanzinnige bruiloft was dit! Echt een op en top festival bruiloft! Een bizar goeie band, de lekkerste biefstuk die ik ooit heb geproefd en de hele dag strálende mensen! Zelfs de stukjes waren 1 voor 1 hilarisch en ook voor mij als bruidsfotograaf om te gieren! De bruid droeg een designerjurk maar toen bleek dat er niet mee te dansen viel werd er gewoon even een stuk afgeknipt! #zodoenwedat #rocknroll

Kortom, weer een topbruiloft gehad afgelopen weekend! Even een “big preview” om mee te genieten! <3

Bruidsjurk modezaak Speksnijder Bruid & Bruidegom

Barbeque Amazing BBQ

Band Party Criminals

Catering Hotel Brasserie Florian

Ga terug naar het overzicht
E-book downloaden

De Ultieme Gids voor de Perfecte Bruiloft

AHHHH!!! De grote dag komt eraan. Ken je dat gevoel? Geen stress. Jorik Algra is here. Met meer dan 200 bruiloften achter de rug heb ik aardig wat ervaring opgedaan als bruidsfotograaf en als gast. Ik heb dus genoeg gezien, gehoord en geproefd. En die ervaring wil ik graag met je delen. Want ik zou het supertof vinden als ik jullie een stap dichter bij jullie perfecte bruiloft breng.

In dit e-book krijg je 18 bruikbare tips die je voor, op en na je bruiloft kunt gebruiken. En dit zijn geen basistips, maar dé tips voor super vette foto’s en een fijnere flow van jullie trouwdag!

E-book downloaden

Een leuke impressie

Volg mij op Instagram

Wie ben ik? Jorik Algra

Van alles wat!

Bruidsfotografie is zoveel meer dan een paar plaatjes schieten… Je moet oog hebben voor detail; want we missen geen moment!

Je bent een stukje weddingplanner, ik denk graag mee met het bruidspaar. Je bent stylist; ik zie alle oneffenheden in positieve zin! Ook stel ik het bruidspaar graag op hun gemak en hoor regelmatig terug.

Kortom: genieten!!

Lees verder