×
Ga terug naar het overzicht

Pre Wedding.. Wedding

Wat een leuk kennismakingsgesprek had ik met Theo en Leonieke! Onder het genot van een speciaal biertje vertelden zij hun heerlijke plannen voor hun bruiloft. Wat een onwijs leuk stel, dat klikte meteen goed! We hadden dan ook direct veel lol en een betere aanloop voor een bruiloft als bruidsfotograaf is er dan niet; we hadden er zin in!

Ook Theo en Leonieke hebben hun bruiloft verplaatst, maar; trouwen in 2020 dat was hun wens en dat zou gaan gebeuren ook!! Ook moesten er foto’s gemaakt worden, want het is en blijft een bijzondere dag natuurlijk. Na wat te hebben heen en weer gemaild en wat gepuzzel met een aantal mensen en locaties, kwamen we bij Landgoed Kernhem uit. Daar konden ze trouwen met de hoeveelheid gasten die ze wilden; vet! De bruiloft kon dus als pre bruiloft gewoon doorgaan. Wél in het klein, maar niet minder intens.

Als cadeau had de zus van de bruid geregeld dat ik ook bij de ochtend aanwezig was. Want eigenlijk zou ik alleen bij het trouwen en de trouwreportage/shoot zijn. Zelf vind ik dat altijd een heerlijk moment. En vaak levert de ochtend zulke prachtige plaatjes op van het tutten, het aantrekken van de jurk, de trotse ouders die erbij staan; allemaal pure momentjes. Daarna kwam de bruidegom en wat staat hij er stralend op! Heerlijk, zo’n trotse kerel die zijn vrouw voor het eerst op hun trouwdag ziet. En terecht, want wat een knappe dame mag hij trouwen. “Maar de bruid mag ook zeker in haar handjes knijpen met haar bruidegom” aldus Dorien. Op gepaste afstand werd er daarna heerlijke taart met koffie geserveerd.

Ook in Huize Kernhem werd er keurig op gepaste 1.5 m getrouwd. Daarna zijn we doorgereden naar het bos en de heide voor een heerlijk ontspannen fotoshoot. We hebben veel lol gehad en hier en daar flink wat vette platen gemaakt. 

Lieve Leonieke en Theo, naast een onwijs knap stel zijn jullie ook zúlke toffe mensen! Het was fijn bij deze heerlijke pre wedding te zijn en ik kijk nu al uit naar……..!!!

Pre Wedding.. Wedding 1
Pre Wedding.. Wedding 2
Pre Wedding.. Wedding 3
Pre Wedding.. Wedding 4
Pre Wedding.. Wedding 5
Pre Wedding.. Wedding 6
Pre Wedding.. Wedding 7
Pre Wedding.. Wedding 8
Pre Wedding.. Wedding 9
Pre Wedding.. Wedding 10
Pre Wedding.. Wedding 11
Pre Wedding.. Wedding 12
Pre Wedding.. Wedding 13
Pre Wedding.. Wedding 14
Pre Wedding.. Wedding 15
Pre Wedding.. Wedding 16
Pre Wedding.. Wedding 17
Pre Wedding.. Wedding 18
Pre Wedding.. Wedding 19
Pre Wedding.. Wedding 20
Pre Wedding.. Wedding 21
Pre Wedding.. Wedding 22
Pre Wedding.. Wedding 23
Pre Wedding.. Wedding 24
Pre Wedding.. Wedding 25
Pre Wedding.. Wedding 26
Pre Wedding.. Wedding 27
Pre Wedding.. Wedding 28
Pre Wedding.. Wedding 29
Pre Wedding.. Wedding 30
Pre Wedding.. Wedding 31
Pre Wedding.. Wedding 32
Ga terug naar het overzicht

De Ultieme Gids voor de Perfecte Bruiloft

AHHHH!!! De grote dag komt eraan. Ken je dat gevoel? Geen stress. Jorik Algra is here. Met meer dan 200 bruiloften achter de rug heb ik aardig wat ervaring opgedaan als bruidsfotograaf en als gast. Ik heb dus genoeg gezien, gehoord en geproefd. En die ervaring wil ik graag met je delen. Want ik zou het supertof vinden als ik jullie een stap dichter bij jullie perfecte bruiloft breng.

In dit e-book krijg je 18 bruikbare tips die je voor, op en na je bruiloft kunt gebruiken. En dit zijn geen basistips, maar dé tips voor super vette foto’s en een fijnere flow van jullie trouwdag!

E-book downloaden

Een leuke impressie

Volg mij op Instagram

Van alles wat!

Bruidsfotografie is zoveel meer dan een paar plaatjes schieten… Je moet oog hebben voor detail; want we missen geen moment!

Je bent een stukje weddingplanner, ik denk graag mee met het bruidspaar. Je bent stylist; ik zie alle oneffenheden in positieve zin! Ook stel ik het bruidspaar graag op hun gemak en hoor regelmatig terug.

Kortom: genieten!!

Lees verder