×
Ga terug naar het overzicht

Bruidsfotograaf |Valburg | Theo & Leonieke

Trouwen in 2020; wat een uitdaging is dat! En wat hebben veel bruidsparen tegenslagen gehad en de bruiloft moeten verzetten naar een datum verderop of zelfs naar volgend jaar! Dit verzin je toch niet wanneer je je bruiloft gaat plannen. Helaas werd het voor veel bruidsparen de werkelijkheid en vielen er veel bruiloften in het water.

Maar; gelukkig gingen er ook een aantal bruiloften door! En werd er onlangs nog getrouwd; en hoe!? Theo & Leonieke hadden een wáánzinnige bruiloft! Van begin tot het eind echt een topfeest! En wat zouden we graag dit jaar meer van zulke bruiloften hebben gehad. 

Officieel was de bruiloft van Theo & Leonieke 28 augustus. Een goed half jaar ervoor maakten we kennis onder het genot van een lekker speciaal biertje en een hoop gezelligheid! We hadden direct een hele goede klik.

Maar zoals bij veel bruidsparen moest door alle Corona ellende de bruiloft verzet worden. Hierdoor besloten Theo & Leonieke een kleinere bruiloft te plannen op 6 mei 2020. Deze kleine en kortere bruiloft werd al 1 groot feest, wel op 1.5 meter maar de sfeer zat er flink in! En dan krijg je automatisch nog meer zin in de grote bruiloft die eraan zit te komen!


Toen er weer een persconferentie was geweest kreeg ik een telefoontje; de bruiloft gaat toch door, maar dan 1 dagje later; 29 augustus. Top!

De dag begon voor mij lekker vroeg; om 05:30 uur in Rhenen. Poeh dat was wel even vroeg! Maar direct bij binnenkomst zat de sfeer er al zo lekker in dat we direct konden gaan knallen! Heerlijk en wat hebben we gelachen deze dag, van begin tot het eind.

Theo was inmiddels op weg naar de Barbier in zijn super stoere trouwauto; een 710 pk sterke jeep; wat een geweld! Hij werd net als zijn bruid even flink onder handen genomen voor een strakke look.

De hele dag verliep fijn en soepel. De planning was lekker ruim waardoor we overal fijn de tijd voor hadden. Behalve de fotoshoot, daar was een beetje tijd vanaf gesnoept. Maar dat geeft verder ook niet, ik heb liever een uitgestrekte dag en rust in de planning dan een lange fotoshoot.


Al het moois speelde zich af in Valburg bij Watergoed en wat was de entree mooi! Ze kwamen met een supersnelle speedboot aangevaren (met tranen in hun ogen van de wind 😉 ) En de ceremonie was buiten op het strand; zelfs het weer zat mee! Een heerlijk zonnetje, met een fris windje. 

Het was een geniale ceremonie die verteld werd door een oom welke als beroep rechter heeft. Hij wist een heel aantal leuke en interessante weetjes te vertellen. Bijvoorbeeld grappig hoe de trouwbelofte vroeger heel erg op de man gericht was en deze door de jaren heen steeds meer naar de vrouw toeschuift! 

Daarna vonden er wat leuke stukjes plaats met een gezellig borrel moment. Na een heerlijke BBQ aan een geweldig gestylde tafel kon het feest beginnen! Het bruidspaar had gekozen voor meerdere tenten buiten en een binnen locatie voor wie het fris had.

Officieel was ik voor 12 uur geboekt en zou rond etenstijd naar huis gaan. Maar na een kort overleg met Theo zei hij “als jullie het ziet zitten blijven jullie tot het eind!” Dit resulteerde in mijn langste bruiloft ooit! Een dag van meer dan 20 uur! En man man, wat een feest!! 

Lieve Theo en Leonieke, we hebben er onwijs van genoten, hierbij een heerlijke blog van jullie mooiste dag!

Ga terug naar het overzicht
E-book downloaden

De Ultieme Gids voor de Perfecte Bruiloft

AHHHH!!! De grote dag komt eraan. Ken je dat gevoel? Geen stress. Jorik Algra is here. Met meer dan 200 bruiloften achter de rug heb ik aardig wat ervaring opgedaan als bruidsfotograaf en als gast. Ik heb dus genoeg gezien, gehoord en geproefd. En die ervaring wil ik graag met je delen. Want ik zou het supertof vinden als ik jullie een stap dichter bij jullie perfecte bruiloft breng.

In dit e-book krijg je 18 bruikbare tips die je voor, op en na je bruiloft kunt gebruiken. En dit zijn geen basistips, maar dé tips voor super vette foto’s en een fijnere flow van jullie trouwdag!

E-book downloaden

Een leuke impressie

Volg mij op Instagram

Wie ben ik? Jorik Algra

Van alles wat!

Bruidsfotografie is zoveel meer dan een paar plaatjes schieten… Je moet oog hebben voor detail; want we missen geen moment!

Je bent een stukje weddingplanner, ik denk graag mee met het bruidspaar. Je bent stylist; ik zie alle oneffenheden in positieve zin! Ook stel ik het bruidspaar graag op hun gemak en hoor regelmatig terug.

Kortom: genieten!!

Lees verder