×
Ga terug naar het overzicht

Bruidsfotograaf | Winterbruiloft | Sofie & Simon

Al is het alweer een poosje geleden, toch willen wij als bruidsfotograaf deze winterbruiloft heel graag met jullie delen!nog in groter lettertype!

En zeg nou zelf, qua weer past hij ook nog eens perfect in het plaatje! Deze winterbruiloft was net voor kerst, in december. De enige wintermaand in het jaar dat je op sneeuw hoopt… Helaas, sneeuw was er niet, maar het leek er zeker op! Vorst aan de grond, wat voor een prachtige witte wonderwereld zorgde. Een prachtig decor waar je als bruidsfotograaf blij van wordt!

In het kennismakingsgesprek merkte ik direct, met ‘de klik’ zit het wel goed! Super leuk en het werd alleen nog maar gezelliger tijdens de winterbruiloft. Tof wanneer het aanstaande bruidspaar er net zo over denkt en ze jou boeken als hun bruidsfotograaf.

De trouwdag van Simon en Sofie begon heerlijk relaxed bij het ouderlijk huis van Sofie. Voor mij bijna in de achtertuin, dus mijn wekker liep, heerlijk, niet om 06:00 uur af. De ochtenden zijn altijd zulke heerlijke momenten van de bruiloft, de sfeer, de gezonde spanning, de geur van verse koffie en met een beetje mazzel het prachtige ochtendlicht wat voor waanzinnige getting ready foto’s zorgt. Wat fijn is dat we met de ervaring die we hebben ook wat rust te kunnen geven op zo’n spannend moment. We hebben elke week een of meerdere bruiloften en voor de meeste bruidsparen is het toch echt de eerste keer. Van dit heerlijke getut in de ochtend maken we prachtige foto’s, er gebeurt altijd van alles. Dat leggen we als bruidsfotograaf natuurlijk zo mooi maar ook zo puur mogelijk vast.

Dan komt het moment van de 1st look, leuke spanning! Bruid Sofie was er helemaal klaar voor en we hoorden al dat Simon een extra rondje aan het rijden was met zijn super toffe mini! Deze heeft hij samen met zijn schoonvader helemaal zelf opgeknapt, een droom van (bijna) elke man toch?

Nadat ze elkaar hadden bewonderd en samen een lekkere bak koffie dronken zijn we naar de Ginkelse heide gereden voor de shoot. Een prachtige plek op de Veluwe met veel mogelijkheden. Doordat de nevel als een bevroren deken over de heide lag waanden we ons in Winterwonderland, prachtig! We zouden nog naar het bos gaan maar ik zag de herder met zijn schaapjes lopen dus zijn we als een speer daarheen gegaan! Nou, de herder werkte fantastisch mee, de schapen waren lekker eigenwijs…

Heerlijk wanneer je de vrijheid van het bruidspaar krijgt en lekker los kunt gaan in je eigen creativiteit. Daar komen vaak de mooiste beelden van. Zo hoeft bijvoorbeeld de shoot ook geen uren te duren maar is het fijn over de dag wat meer ruimte te hebben voor eventueel wat uitbreek momentjes, zie mijn ULTIEME TIPS ……

Na de shoot terug van het huis van het bruidspaar, De Panoramahoeve in Bennekom, bruid en bruidegom zijn namelijk de trotse eigenaren van dit geweldige pannenkoekenhuis! Je kunt je wel voorstellen dat we aan lekkers geen gebrek hadden… Hier hebben ze de rest van de dag gevierd, de ceremonie, het diner en natuurlijk een topfeest!

Kijk lekker mee in deze BLOG, plaatjes om van te smullen en alweer zin te krijgen in een koude winter… Maarrr, eerst gaan we voor een heerlijke warme zomer natuurlijk! Want het trouwseizoen is in volle gang en we hebben weer zin om te knallen met alle zomerbruiloften!

Link nog invoegen!

Ga terug naar het overzicht
E-book downloaden

De Ultieme Gids voor de Perfecte Bruiloft

AHHHH!!! De grote dag komt eraan. Ken je dat gevoel? Geen stress. Jorik Algra is here. Met meer dan 200 bruiloften achter de rug heb ik aardig wat ervaring opgedaan als bruidsfotograaf en als gast. Ik heb dus genoeg gezien, gehoord en geproefd. En die ervaring wil ik graag met je delen. Want ik zou het supertof vinden als ik jullie een stap dichter bij jullie perfecte bruiloft breng.

In dit e-book krijg je 18 bruikbare tips die je voor, op en na je bruiloft kunt gebruiken. En dit zijn geen basistips, maar dé tips voor super vette foto’s en een fijnere flow van jullie trouwdag!

E-book downloaden

Een leuke impressie

Volg mij op Instagram

Wie ben ik? Jorik Algra

Van alles wat!

Bruidsfotografie is zoveel meer dan een paar plaatjes schieten… Je moet oog hebben voor detail; want we missen geen moment!

Je bent een stukje weddingplanner, ik denk graag mee met het bruidspaar. Je bent stylist; ik zie alle oneffenheden in positieve zin! Ook stel ik het bruidspaar graag op hun gemak en hoor regelmatig terug.

Kortom: genieten!!

Lees verder