×
Ga terug naar het overzicht

Trouwfoto’s: zo belangrijk!

Trouwfoto’s wat zijn ze waardevol en belangrijk! We zijn alweer over de helft van het jaar en wat hebben we al fantastische bruiloften mogen vastleggen! Een aantal kasteelbruiloften, strandbruiloften, festivalbruiloften, echt van alles wat! En wat zijn ze belangrijk, de trouwfoto’s.

En ik ben er nog lang niet natuurlijk, want we zitten nog midden in het trouwseizoen, dus we knallen lekker door. Er komen nog een heel aantal mooie bruiloften aan met hele leuke stellen die gaan trouwen. En wat blijft het een feestje om op de mooiste dag in iemands leven erbij te mogen zijn. Mee te genieten van hun met zorg uitgekozen trouwdag en die om te zetten in echte en pure trouwfoto’s. Trouwfoto’s waarvan je later zegt; “Wauw! Ik beleef iedere seconde weer!”

Dat is onze missie en dat begint al in de ochtend met de heerlijke trouwkriebels bij het starten van de dag. Zo fijn om bij de eerste momenten al aanwezig te zijn en deze bijzondere sfeer en emoties vast te leggen. Daarna gaat de dag van start en is het een opeenstapeling van mooie en intieme momenten. De ceremonie die vaak bol staat van de emoties, de gezelligheid van het daggasten (leuk om later terug te zien hoe zij jullie dag beleefden) het aansnijden van de bruidstaart, het heerlijke trouwdiner en ook het knal trouwfeest aan het eind van de trouwdag! Ieder moment van de dag heeft zijn eigen charmes en is waardevol om vast te leggen.

Wij worden meestal geboekt van ’s ochtends vroeg tot een stuk van het feest, dan missen we geen moment! Ook deze bruiloft van Theo en Barbara was echt een top wedding! Ze trouwden op het strand van ’s-Gravenzande bij Elements Beach. Een waanzinnige locatie om te trouwen en daarbij scheen ook nog eens de hele dag de zon! Het kon ook niet anders dan dat het zulke heerlijke trouwfoto’s zouden worden. Samen met mijn second shooter Marjolein Brinkhorst hebben we genoten van deze dag!

Op zoek naar een bruidsfotograaf? Of meer zien van de trouwfoto’s die wij maken? Neem een kijkje op onze site! Leuk wanneer je een berichtje stuurt!

Trouwfoto’s; zo belangrijk! 1
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 2
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 3
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 4
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 5
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 6
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 7
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 8
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 9
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 10
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 11
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 12
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 13
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 13Trouwfoto’s; zo belangrijk! 14
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 15
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 16
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 17
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 18
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 19
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 20
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 21
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 22
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 23
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 24
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 25
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 26
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 27
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 28
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 29
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 30
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 31
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 32
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 33
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 34
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 35
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 36
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 37
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 38
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 39
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 40
Trouwfoto’s; zo belangrijk! 41
Ga terug naar het overzicht

De Ultieme Gids voor de Perfecte Bruiloft

AHHHH!!! De grote dag komt eraan. Ken je dat gevoel? Geen stress. Jorik Algra is here. Met meer dan 200 bruiloften achter de rug heb ik aardig wat ervaring opgedaan als bruidsfotograaf en als gast. Ik heb dus genoeg gezien, gehoord en geproefd. En die ervaring wil ik graag met je delen. Want ik zou het supertof vinden als ik jullie een stap dichter bij jullie perfecte bruiloft breng.

In dit e-book krijg je 18 bruikbare tips die je voor, op en na je bruiloft kunt gebruiken. En dit zijn geen basistips, maar dé tips voor super vette foto’s en een fijnere flow van jullie trouwdag!

E-book downloaden

Een leuke impressie

Volg mij op Instagram

Van alles wat!

Bruidsfotografie is zoveel meer dan een paar plaatjes schieten… Je moet oog hebben voor detail; want we missen geen moment!

Je bent een stukje weddingplanner, ik denk graag mee met het bruidspaar. Je bent stylist; ik zie alle oneffenheden in positieve zin! Ook stel ik het bruidspaar graag op hun gemak en hoor regelmatig terug.

Kortom: genieten!!

Lees verder