×
Ga terug naar het overzicht

Bruidsfotograaf | Nijmegen | Christiaan & Daph | De Wolfsberg

Christiaan & Daph tied the knot! Weer zo’n bruiloft waar ik als bruidsfotograaf enorm van heb genoten! Al tijdens het kennismakingsgesprek was de klik er vrijwel meteen. Christiaan vertelde hobbyfotograaf te zijn en ja… zoals sommigen weten ben ik dan niet meer te stoppen! We hebben gezellig een poos gekletst en al vrij snel was duidelijk dat ik hun bruiloft mocht gaan schieten, tof!

En wat een fijne relaxte bruiloft was het! De weersvoorspellingen waren erg beroerd en zelfs de dag ervoor regende het pijpenstelen, maar dit bruidspaar had mazzel! Het werd een stralende dag vol zon voor hen! (En als bruidsfotograaf geniet ik daar natuurlijk net zo hard van mee!)

De dag begon in Hotel de Wolfsberg in Groesbeek waar het bruidspaar beide een eigen suite had. Terwijl Daph lekker in de visagie zat (check de zwart/wit foto, hier is ze  toch net een filmster!?) vlogen haar ouders heen en weer tussen beide kamers, lekker vol in de zenuwen. 

Na de first look (Christiaan was blown away door zijn schitterende bruid!) zijn we met een klassieke bus uit 1951 (van Hans Classic Cars) naar het stadhuis midden in het centrum van Nijmegen gereden. Gaaf, echt zo’n klassieke oldtimer met toffe retro bekleding. 

Na het ja en amen ben ik nog even met het bruidspaar de martelkelder van het stadhuis binnen gegaan… Ik had een dealtje met de babs gemaakt om daar even snel te spieken. Ze vertelde dat dit nooit eerder was gedaan waardoor ik natuurlijk nog enthousiaster werd. We hebben de bruidegom even op de slachtbank gelegd voor een cheesy foto, haha! Maar goed, je zal er ooit maar gelegen hebben… 

Hierna zijn we met dezelfde bus terug gereden naar Hotel Wolfsberg om even flink te proosten en te genieten van de prachtige bruidstaart. Aansluitend kon het bruidspaar gaan genieten van hun diner met hun daggasten en kreeg zelfs ik nog een heerlijke biefstuk aangeboden ondanks dat mijn dag als bruidsfotograaf erop zat! 

Lieve Christiaan en Daph, ik heb ervan genoten en ik weet zeker jullie nog veel meer! Heel veel liefde en geluksmomenten samen!

Ga terug naar het overzicht

De Ultieme Gids voor de Perfecte Bruiloft

AHHHH!!! De grote dag komt eraan. Ken je dat gevoel? Geen stress. Jorik Algra is here. Met meer dan 200 bruiloften achter de rug heb ik aardig wat ervaring opgedaan als bruidsfotograaf en als gast. Ik heb dus genoeg gezien, gehoord en geproefd. En die ervaring wil ik graag met je delen. Want ik zou het supertof vinden als ik jullie een stap dichter bij jullie perfecte bruiloft breng.

In dit e-book krijg je 18 bruikbare tips die je voor, op en na je bruiloft kunt gebruiken. En dit zijn geen basistips, maar dé tips voor super vette foto’s en een fijnere flow van jullie trouwdag!

E-book downloaden

Een leuke impressie

Volg mij op Instagram

Van alles wat!

Bruidsfotografie is zoveel meer dan een paar plaatjes schieten… Je moet oog hebben voor detail; want we missen geen moment!

Je bent een stukje weddingplanner, ik denk graag mee met het bruidspaar. Je bent stylist; ik zie alle oneffenheden in positieve zin! Ook stel ik het bruidspaar graag op hun gemak en hoor regelmatig terug.

Kortom: genieten!!

Lees verder