×
Ga terug naar het overzicht

Bruidsfotograaf #lovemyjob

Waarom het zo leuk is om bruidsfotograaf te zijn? Daar zijn zoveel redenen voor! Where do I start… Misschien simpelweg met; de mooiste dag in iemands leven, wie wil daar nou niet bij zijn!? Liefde, emotie, vrolijke gezelligheid en zoveel meer!

Ik houd ervan om mensen blij te maken, ben echt een mensenmens. En ik houd van gezelligheid om me heen. Daarbij kan ik niet goed stilzitten en ben ik graag creatief bezig. De perfecte ingrediënten voor mijn beroep als bruidsfotograaf.

Bruidsfotografie is zoveel meer dan een paar plaatjes schieten… Je moet oog hebben voor detail; want we missen geen moment!

Je bent een stukje weddingplanner, ik denk graag mee met het bruidspaar. Na meer dan 200 bruiloften en een bak ervaring geef ik regelmatig adviezen en tips voor een betere flow van de bruiloft.

Je bent stylist; ik zie alle oneffenheden in positieve zin! Al regelmatig heb ik een bruid gered door haar jurk opnieuw aan te laten trekken of de mobiele telefoon uit de zak van de bruidegom te verwijderen.

Ook stel ik het bruidspaar graag op hun gemak en hoor regelmatig terug “Ik werd helemaal relaxed van jou, zo blij dat je er bij was!” Daar word ik op mijn beurt weer ontzettend blij van en daar doe je het natuurlijk voor!

Maar nog het mooiste van bruidsfotograaf zijn; de dierbare herinneringen die je het bruidspaar mee kan geven. Hun bruiloft door mijn foto’s weer tot leven te brengen, precies zoals op de trouwdag zelf. Kippenvel bezorgen, dat is mijn missie!

Als kers op de bruidstaart zijn veel bruiloften in de zomer en ben ik heerlijk buiten aan het werk. Daarnaast ontmoet ik iedere bruiloft nieuwe toffe mensen, super inspirerend! Ook kom ik op de meest fantastische locaties! En wat denk je van al het heerlijke eten waar ik als bruidsfotograaf van mee mag genieten?

Bovendien blijft mijn werk me uitdagen, ik ben altijd op zoek naar nóg toffere beelden en nóg mooier licht. Fotograferen in een lichte of juist donkere ruimte? Geen probleem maar juist een uitdaging!

Inmiddels heb ik al aardig wat Awards in de bruidsfotografie mogen ontvangen. Naast de eer een kroon op mijn werk!

Wil je meer informatie of weten of jullie trouwdatum nog vrij is? Neem gerust contact met ons op!

Ga terug naar het overzicht
E-book downloaden

De Ultieme Gids voor de Perfecte Bruiloft

AHHHH!!! De grote dag komt eraan. Ken je dat gevoel? Geen stress. Jorik Algra is here. Met meer dan 200 bruiloften achter de rug heb ik aardig wat ervaring opgedaan als bruidsfotograaf en als gast. Ik heb dus genoeg gezien, gehoord en geproefd. En die ervaring wil ik graag met je delen. Want ik zou het supertof vinden als ik jullie een stap dichter bij jullie perfecte bruiloft breng.

In dit e-book krijg je 18 bruikbare tips die je voor, op en na je bruiloft kunt gebruiken. En dit zijn geen basistips, maar dé tips voor super vette foto’s en een fijnere flow van jullie trouwdag!

E-book downloaden

Een leuke impressie

Volg mij op Instagram

Wie ben ik? Jorik Algra

Van alles wat!

Bruidsfotografie is zoveel meer dan een paar plaatjes schieten… Je moet oog hebben voor detail; want we missen geen moment!

Je bent een stukje weddingplanner, ik denk graag mee met het bruidspaar. Je bent stylist; ik zie alle oneffenheden in positieve zin! Ook stel ik het bruidspaar graag op hun gemak en hoor regelmatig terug.

Kortom: genieten!!

Lees verder