×
Ga terug naar het overzicht

Sneak peak Arno & Sonja

20-02-20 Wij verklaren ons trouwseizoen voor geopend! De kop is eraf met waarschijnlijk de meest populaire datum van dit jaar! En wat was het een heerlijke bruiloft om het seizoen mee te starten. Arno & Sonja het was een fantastische dag, heel veel liefde voor jullie! <3

Sneak peak Arno & Sonja 1
Sneak peak Arno & Sonja 2
Sneak peak Arno & Sonja 3
Sneak peak Arno & Sonja 4
Sneak peak Arno & Sonja 5
Sneak peak Arno & Sonja 6

Check of jullie datum nog vrij is… of vraag een brochure aan

Ga terug naar het overzicht

De Ultieme Gids voor de Perfecte Bruiloft

AHHHH!!! De grote dag komt eraan. Ken je dat gevoel? Geen stress. Jorik Algra is here. Met meer dan 200 bruiloften achter de rug heb ik aardig wat ervaring opgedaan als bruidsfotograaf en als gast. Ik heb dus genoeg gezien, gehoord en geproefd. En die ervaring wil ik graag met je delen. Want ik zou het supertof vinden als ik jullie een stap dichter bij jullie perfecte bruiloft breng.

In dit e-book krijg je 18 bruikbare tips die je voor, op en na je bruiloft kunt gebruiken. En dit zijn geen basistips, maar dé tips voor super vette foto’s en een fijnere flow van jullie trouwdag!

E-book downloaden

Een leuke impressie

Volg mij op Instagram

Van alles wat!

Bruidsfotografie is zoveel meer dan een paar plaatjes schieten… Je moet oog hebben voor detail; want we missen geen moment!

Je bent een stukje weddingplanner, ik denk graag mee met het bruidspaar. Je bent stylist; ik zie alle oneffenheden in positieve zin! Ook stel ik het bruidspaar graag op hun gemak en hoor regelmatig terug.

Kortom: genieten!!

Lees verder