×
Ga terug naar het overzicht

Preview bruidsfotograaf | Lunteren | Fred & Anne

Anne zou zo uit een sprookje kunnen zijn weggelopen met haar paard Generaal, práchtig om te zien en leuk om een keer vast te leggen als bruidsfotograaf! Maar het mooie is natuurlijk; “Their fairytale is just getting started!” En wat een mooi begin! Het was het een heerlijke dag om te trouwen: zon, schitterende locaties, fijne mensen en heerlijk eten, dan kan het niet anders dan dat het paar zelf ook de hele dag shined! Bekijk snel de blog en geniet lekker met ze mee! Lieve Anne en Fred, blijf van elkaar genieten, ik wens jullie veel liefde! <3

Ga terug naar het overzicht
E-book downloaden

De Ultieme Gids voor de Perfecte Bruiloft

AHHHH!!! De grote dag komt eraan. Ken je dat gevoel? Geen stress. Jorik Algra is here. Met meer dan 200 bruiloften achter de rug heb ik aardig wat ervaring opgedaan als bruidsfotograaf en als gast. Ik heb dus genoeg gezien, gehoord en geproefd. En die ervaring wil ik graag met je delen. Want ik zou het supertof vinden als ik jullie een stap dichter bij jullie perfecte bruiloft breng.

In dit e-book krijg je 18 bruikbare tips die je voor, op en na je bruiloft kunt gebruiken. En dit zijn geen basistips, maar dé tips voor super vette foto’s en een fijnere flow van jullie trouwdag!

E-book downloaden

Een leuke impressie

Volg mij op Instagram

Wie ben ik? Jorik Algra

Van alles wat!

Bruidsfotografie is zoveel meer dan een paar plaatjes schieten… Je moet oog hebben voor detail; want we missen geen moment!

Je bent een stukje weddingplanner, ik denk graag mee met het bruidspaar. Je bent stylist; ik zie alle oneffenheden in positieve zin! Ook stel ik het bruidspaar graag op hun gemak en hoor regelmatig terug.

Kortom: genieten!!

Lees verder