×
Ga terug naar het overzicht

Bruidsfotografie Slot Doddendael | Martijn & Judith

Bruidsfotografie Slot Doddendael | Martijn & Judith 

Dat ik het altijd belangrijk vind om een goede klik met het bruidspaar te hebben is vast geen nieuws, maar wanneer het bruidspaar de trouwdatum voor jóu als bruidsfotograaf wijzigt, ja, dat is wel heel tof! En ik had hem zeker niet willen missen!

Sommige bruiloften gaan áán vanaf het eerste moment.. Judith zei het ‘s morgens al “No rules today!” En ze liet haar ‘normaal zo gestructureerde leventje – haar woorden ;-)’ even de vrije loop.. Wat kun je dan ook meer dan genieten en lol maken!? Alleen al het gospelkoor in de kerk, de rookbommen en de fantastische locaties, wat een feest zeg!

Check snel de BLOG, ik weet zeker dat hij ook jou een lach op je gezicht geeft <3


Meer zien?

KLIK HIER

Ga terug naar het overzicht
E-book downloaden

De Ultieme Gids voor de Perfecte Bruiloft

AHHHH!!! De grote dag komt eraan. Ken je dat gevoel? Geen stress. Jorik Algra is here. Met meer dan 200 bruiloften achter de rug heb ik aardig wat ervaring opgedaan als bruidsfotograaf en als gast. Ik heb dus genoeg gezien, gehoord en geproefd. En die ervaring wil ik graag met je delen. Want ik zou het supertof vinden als ik jullie een stap dichter bij jullie perfecte bruiloft breng.

In dit e-book krijg je 18 bruikbare tips die je voor, op en na je bruiloft kunt gebruiken. En dit zijn geen basistips, maar dé tips voor super vette foto’s en een fijnere flow van jullie trouwdag!

E-book downloaden

Een leuke impressie

Volg mij op Instagram

Wie ben ik? Jorik Algra

Van alles wat!

Bruidsfotografie is zoveel meer dan een paar plaatjes schieten… Je moet oog hebben voor detail; want we missen geen moment!

Je bent een stukje weddingplanner, ik denk graag mee met het bruidspaar. Je bent stylist; ik zie alle oneffenheden in positieve zin! Ook stel ik het bruidspaar graag op hun gemak en hoor regelmatig terug.

Kortom: genieten!!

Lees verder