×
Ga terug naar het overzicht

Bruidsfotografie | Lent | Arnaut & Wendy

Arnaut en Wendy zijn getrouwd wat een fantastische dag om hun bruidsfotografie te verzorgen!

Met om te beginnen jullie lieve dochtertje Mila als bruidsmeisje <3 Daarnaast de door jullie zelf gekozen fotolocaties (oa. de oude Honigfabriek), de schitterende bruidstaart, het geweldige eten, een knalfeest op het eind en vooral jullie heerlijke energie de hele dag! Ik heb er ontzettend van genoten en dat is denk ik goed te zien in deze BLOG.

Lieve Arnaut en Wendy, blijf de liefde vieren, we wensen jullie heel veel geluk samen <3

En kijk ook eens hier..

Ga terug naar het overzicht
E-book downloaden

De Ultieme Gids voor de Perfecte Bruiloft

AHHHH!!! De grote dag komt eraan. Ken je dat gevoel? Geen stress. Jorik Algra is here. Met meer dan 200 bruiloften achter de rug heb ik aardig wat ervaring opgedaan als bruidsfotograaf en als gast. Ik heb dus genoeg gezien, gehoord en geproefd. En die ervaring wil ik graag met je delen. Want ik zou het supertof vinden als ik jullie een stap dichter bij jullie perfecte bruiloft breng.

In dit e-book krijg je 18 bruikbare tips die je voor, op en na je bruiloft kunt gebruiken. En dit zijn geen basistips, maar dé tips voor super vette foto’s en een fijnere flow van jullie trouwdag!

E-book downloaden

Een leuke impressie

Volg mij op Instagram

Wie ben ik? Jorik Algra

Van alles wat!

Bruidsfotografie is zoveel meer dan een paar plaatjes schieten… Je moet oog hebben voor detail; want we missen geen moment!

Je bent een stukje weddingplanner, ik denk graag mee met het bruidspaar. Je bent stylist; ik zie alle oneffenheden in positieve zin! Ook stel ik het bruidspaar graag op hun gemak en hoor regelmatig terug.

Kortom: genieten!!

Lees verder