×
Ga terug naar het overzicht

Bruidsfotografie Kasteel Doorwerth | Ben & Gerlinda

Ben & Gerlinda got married! Bruidsfotograaf op het prachtige Kasteel Doorwerth. als trouwlocatie, dus aan romantiek geen gebrek!

‘s Morgens was ik al aanwezig bij Gerlinda om haar ‘getting ready moment’ vast te leggen. Eén van mijn favoriete momenten van de dag waar we vette details van oa. de jurk, schoenen en natuurlijk de bruid schieten. De shoot was in het kasteel zelf waar we op plekken kwamen die normaal strikt verboden zijn, tof! (Gelukkig heb ik thuis van mijn kinderen geleerd hoe je een ‘pleeeease hoofd’ trekt, dus mochten we overal komen) Dat we vervolgens de 150 jaar oude stoelen aan het verplaatsen waren was onze gids wat minder van gecharmeerd… De shoot hebben we vervolgd in het bos waar het bruidspaar zelfs nog even werd gefeliciteerd door de boswachten himself (en we werden getipt dat onze 3 auto’s niet helemaal tussen het groen thuishoorden…) Nog een leuk detail, Gerlinda werd bij de groepsfoto’s bijna gelanceerd! (check de blog) Na een mooie ceremonie, toosten, taart & diner was er tot slot een knalfeest! Kortom, weer een fantastische bruiloft, die ik niet had willen missen! Ben & Gerlinda, dank voor jullie vertrouwen!

Ga terug naar het overzicht
E-book downloaden

De Ultieme Gids voor de Perfecte Bruiloft

AHHHH!!! De grote dag komt eraan. Ken je dat gevoel? Geen stress. Jorik Algra is here. Met meer dan 200 bruiloften achter de rug heb ik aardig wat ervaring opgedaan als bruidsfotograaf en als gast. Ik heb dus genoeg gezien, gehoord en geproefd. En die ervaring wil ik graag met je delen. Want ik zou het supertof vinden als ik jullie een stap dichter bij jullie perfecte bruiloft breng.

In dit e-book krijg je 18 bruikbare tips die je voor, op en na je bruiloft kunt gebruiken. En dit zijn geen basistips, maar dé tips voor super vette foto’s en een fijnere flow van jullie trouwdag!

E-book downloaden

Een leuke impressie

Volg mij op Instagram

Wie ben ik? Jorik Algra

Van alles wat!

Bruidsfotografie is zoveel meer dan een paar plaatjes schieten… Je moet oog hebben voor detail; want we missen geen moment!

Je bent een stukje weddingplanner, ik denk graag mee met het bruidspaar. Je bent stylist; ik zie alle oneffenheden in positieve zin! Ook stel ik het bruidspaar graag op hun gemak en hoor regelmatig terug.

Kortom: genieten!!

Lees verder