×
Ga terug naar het overzicht

Bruidsfotografie 50’s wedding | Marco & Jorieke

Hot & happening; thema bruiloften! Té leuk! KIJK gauw de Bruidsfotografie  BLOG!

~ Z I E N ! ~ Jaaaa, zoals beloofd staat de blog van Marco en Jorieke nu online! Back to the 50s! We hebben al vaker gezegd dat het echt een feestje was, maar gegarandeerd een glimlach op je gezicht na het zien van deze blog! Wat een heerlijk vrolijke mensen en wat een liefde spat er van dit leuke stel af! Ze hadden in plaats van een feestlocatie een feesttent gehuurd en wow, wat is dat gaaf! Echt een aanrader en zo sfeervol. Ik heb als bruidsfotograaf al veel gezien maar dit nog niet… En natuurlijk paste het ook nog eens perfect bij hun thema. Ook had Jorieke een originele jaren 50 bruidsjurk op de kop getikt, ze was net een filmster… Kijk gauw lekker even mee met dit lieve bruidspaar! Marco en Jorieke, bedankt voor jullie vertrouwen en proost op een leven vol liefde!

En, hebben jullie ook een thema op jullie bruiloft? We zijn benieuwd! <3

Visagie en haar: The Barber car

Ga terug naar het overzicht
E-book downloaden

De Ultieme Gids voor de Perfecte Bruiloft

AHHHH!!! De grote dag komt eraan. Ken je dat gevoel? Geen stress. Jorik Algra is here. Met meer dan 200 bruiloften achter de rug heb ik aardig wat ervaring opgedaan als bruidsfotograaf en als gast. Ik heb dus genoeg gezien, gehoord en geproefd. En die ervaring wil ik graag met je delen. Want ik zou het supertof vinden als ik jullie een stap dichter bij jullie perfecte bruiloft breng.

In dit e-book krijg je 18 bruikbare tips die je voor, op en na je bruiloft kunt gebruiken. En dit zijn geen basistips, maar dé tips voor super vette foto’s en een fijnere flow van jullie trouwdag!

E-book downloaden

Een leuke impressie

Volg mij op Instagram

Wie ben ik? Jorik Algra

Van alles wat!

Bruidsfotografie is zoveel meer dan een paar plaatjes schieten… Je moet oog hebben voor detail; want we missen geen moment!

Je bent een stukje weddingplanner, ik denk graag mee met het bruidspaar. Je bent stylist; ik zie alle oneffenheden in positieve zin! Ook stel ik het bruidspaar graag op hun gemak en hoor regelmatig terug.

Kortom: genieten!!

Lees verder