jorik Stefan & Melanie | Jorik Algra Fotografie Menu
« Terug naar het overzicht

Stefan & Melanie

“Die daar druk bezig waren met duiven vangen in plaats van gooien..”

Stefan en Melanie kwamen via The Perfect Wedding bij ons terecht. Bij ons kennismakingsgesprek stapte Stefan op klompen binnen, heerlijk, er was direct een klik! Er volgde een gezellig gesprek, veel goede ideeën en vanzelfsprekend een op maat gemaakte offerte.

Mijn dag begon met een heerlijke bak koffie terwijl Melanie omgetoverd werd tot een echte rockabilly bride! Geweldig! Met onder haar jurk fantastische kerstsokken. Ook Stefan zag er top uit en matchte prachtig bij zijn aanstaande, wat een stoer stel!

Thuis was de gezonde spanning inmiddels voelbaar en begon iedereen al lekker zenuwachtig te worden, behalve ik. Maar alles was top geregeld, zelfs de trouwauto van Stefan zijn oom werd een paar dagen voor de grote dag nog even onder handen genomen met flink wat spuitwerk. Hij zag er dan ook flashy uit!
De shoot vond plaats op boeren terrein van opa en oma, waar ik werd overprikkelt door de mogelijkheden. Hout, schuren, hoekjes, ik ging aan! Stefan verzamelt Jack Daniels flessen (liefst volle) en nam er dan ook 1 mee naar de shoot, gecombineerd met een dubbelloops jachtgeweer levert dat meteen een bijzonder tafereeltje op. Na de shoot even een knuffel brengen bij opa en oma en om natuurlijk ook een mooi portret te maken. Geweldig, je ging er meteen 40 jaar terug in de tijd.

Aangekomen bij het gemeentehuis konden we het vorige bruidspaar uitzwaaien, die daar druk bezig waren met duiven vangen in plaats van gooien.. (ze probeerden met man en macht het gemeentehuis in te vliegen) Zelfs na de plechtigheid van Stefan en Melanie vlogen de duiven nog altijd rond, waardoor Melanie en Stefan daar een graantje van mee konden pikken, leuk voor de foto’s. Lieve Melanie & Stefan, het was een toffe afsluiting van het trouwjaar 2016! Ik wens jullie ontzettend veel liefde en geluk samen met jullie lieve dochtertje Nora!

Mooie sfeerimpressie

« Terug naar het overzicht

Recente blogs