jorik Bruidsfotograaf Roelandt & Lotte - Jorik Algra Fotografie Menu
« Terug naar het overzicht

Roelandt & Lotte

Bruidsfotograaf HET OUDE SLOT (Heemstede-Haarlem) | Roelandt & Lotte

Wanneer je dezelfde kever in exact dezelfde kleur (die van hun beige, mijne beige/roest) hebt, heb je vanzelfsprekend direct al een leuke klik! Het kennismakingsgesprek ging dan ook het eerste half uur meer over kevers dan over de aanstaande bruiloft..

Het was een super dag en wat zagen ze er waanzinnig mooi uit! De dag begon lekker ontspannen, bakje koffie erbij, tutten & keuvelen. Genoeg tijd om lekker van dit eerste moment te genieten.
Het bruidspaar had een prachtige trouwlocatie waar hun dag gevierd werd, Het Oude Slot in Heemstede. Kort hiervoor was ik hier ook geweest, een feestje alleen al om te zijn, laat staan je mooiste dag te beleven!

Aangekomen stond Roelandt nog onder de douche. Ik heb me ingehouden met schieten tot hij zijn kledij aanhad, zodat ze met een gerust hart de gehele reportage aan vrienden & familie kunnen showen. ? Buiten zaten familie & vrienden al klaar en bij aanvang van de ceremonie zagen bruid & bruidegom elkaar voor het eerst. Heel bijzonder, the American way. Na de plechtigheid barstte het feest los met champagne & taart, een heerlijk diner, een aantal mooie emotionele speeches en tegen de avond gingen de voetjes van de vloer! Altijd gaaf om de openingsdans en een stukje van het feest nog even vast te leggen en daarna met een voldaan gevoel afscheid te nemen..

Lief bruidspaar, ik wens jullie veel liefde, geluk en een fantastische toekomst samen!

Mooie sfeerimpressie

« Terug naar het overzicht

Recente blogs