jorik Pre Wedding.. Wedding | Jorik Algra Fotografie Menu
« Terug naar het overzicht

Pre Wedding.. Wedding

Wat een leuk kennismakingsgesprek had ik met Theo en Leonieke! Onder het genot van een speciaal biertje vertelden zij hun heerlijke plannen voor hun bruiloft. Wat een onwijs leuk stel, dat klikte meteen goed! We hadden dan ook direct veel lol en een betere aanloop voor een bruiloft als bruidsfotograaf is er dan niet; we hadden er zin in!

Ook Theo en Leonieke hebben hun bruiloft verplaatst, maar; trouwen in 2020 dat was hun wens en dat zou gaan gebeuren ook!! Ook moesten er foto’s gemaakt worden, want het is en blijft een bijzondere dag natuurlijk. Na wat te hebben heen en weer gemaild en wat gepuzzel met een aantal mensen en locaties, kwamen we bij Landgoed Kernhem uit. Daar konden ze trouwen met de hoeveelheid gasten die ze wilden; vet! De bruiloft kon dus als pre bruiloft gewoon doorgaan. Wél in het klein, maar niet minder intens.

Als cadeau had de zus van de bruid geregeld dat ik ook bij de ochtend aanwezig was. Want eigenlijk zou ik alleen bij het trouwen en de trouwreportage/shoot zijn. Zelf vind ik dat altijd een heerlijk moment. En vaak levert de ochtend zulke prachtige plaatjes op van het tutten, het aantrekken van de jurk, de trotse ouders die erbij staan; allemaal pure momentjes. Daarna kwam de bruidegom en wat staat hij er stralend op! Heerlijk, zo’n trotse kerel die zijn vrouw voor het eerst op hun trouwdag ziet. En terecht, want wat een knappe dame mag hij trouwen. “Maar de bruid mag ook zeker in haar handjes knijpen met haar bruidegom” aldus Dorien. Op gepaste afstand werd er daarna heerlijke taart met koffie geserveerd.

Ook in Huize Kernhem werd er keurig op gepaste 1.5 m getrouwd. Daarna zijn we doorgereden naar het bos en de heide voor een heerlijk ontspannen fotoshoot. We hebben veel lol gehad en hier en daar flink wat vette platen gemaakt. 

Lieve Leonieke en Theo, naast een onwijs knap stel zijn jullie ook zúlke toffe mensen! Het was fijn bij deze heerlijke pre wedding te zijn en ik kijk nu al uit naar……..!!!

« Terug naar het overzicht

Recente blogs