Zwanger & Newborn

Zwangerschapsfotografie  € 250,-

Vaak de meest bijzondere periode in je leven, nieuw leven krijgen! En daarbij je veranderende lichaam, prachtig om vast te laten leggen! Wanneer jullie kleintje geboren is en niet meer weg te denken zijn deze foto’s zo waardevol om te hebben, niet alleen voor jullie zelf maar ook voor de kleine later.. Vaak is je buik op zijn mooist tussen de 34-36 weken. Zwangerschapsfotografie kan in de studio of op locatie.

Zwangerschapsfotografie bij jullie thuis of op locatie.
+/- 35  foto’s bewerkt en in hoge resolutie op CD
Eigen online gallery met wachtwoord voor nabestellingen.
Ex reiskosten € 0,45  per kilometer (buiten Ede)

Newborn fotografie € 375,-

En dan hebben jullie ineens een klein wondertje om voor te zorgen. Het mooiste cadeau wat je kunt krijgen! Dat de kleine snel groeit kom je gauw achter en wat is het dan leuk om juist de eerste intieme momentjes met je kindje vast te leggen. Newbornfotografie doe ik in de intieme sfeer van thuis.. gewoon zolas het thuis ook is.. lifestyle.


Newbornfotografie bij jullie thuis of op locatie
+/- 35  foto’s bewerkt en in hoge resolutie op CD.
Eigen online gallery met wachtwoord voor eventuele nabestellingen.

Ex reiskosten € 0,45  per kilometer (buiten Ede)

 

 

 

Enthousiast geworden?

Jullie zijn van harte welkom om vrijblijvend kennis te komen maken!

CHECK BESCHIKBAARHEID

Recente blogs

Bruidsfotograaf | Noah en Debora | Limburg

Na sommige bruiloften heb je als bruidsfotograaf zo ontzettend veel zin om te gaan editen en te laten zien wat een prachtige dag het was!

Lees meer
Bruidsfotograaf Lunteren Ede trouwen

Bruidsfotograaf | Jeanette & Gert | Ede – Lunteren

Bofkonten zijn we! Dat we als bruidsfotograaf zo ontzettend mogen meegenieten van alle lieve mooie bruidsparen die trouwen.

Lees meer

Even voorstellen

Liefde voor fotograferen heb ik van huis uit meegekregen. Mijn vader was hobby fotograaf. Voor mij begon het fotograferen als leuke hobby, wat inmiddels is uitgegroeid tot een van de grote passies in mijn leven. Inmiddels heb ik de eer gehad om maarliefst twee Wedisson Awards in ontvangst te nemen. Ik kan met een gerust hart zeggen dat ik voor jullie dus echt iets moois kan betekenen!

Kom meer over mij te weten »