jorik Loveshoot | Simon & Marjolein | Jorik Algra Fotografie Menu
« Terug naar het overzicht

Loveshoot | Simon & Marjolein

Een wat!? Een loveshoot… Wat is dat nou eigenlijk? De naam zegt het natuurlijk al een beetje “liefde schieten” of beter “liefde vastleggen” want dat gaan we doen tijdens de loveshoot! We nemen jou en je lieverd mee naar een prachtige plek naar keuze of wanneer jullie je graag laten verrassen, 1 van de mooie plekjes die wij kennen. Er zijn altijd prachtige plekjes in de buurt te vinden en soms weet je niet eens van het bestaan af. Of dit nou een plek in de natuur is, iets industrieels of gewoon lekker in de stad; het maakt eigenlijk niet uit. 

Wat vooral belangrijk is, dat we lekker de tijd hebben om jullie liefde heerlijk relaxed en ongedwongen vast te leggen. Niets moet, alles mag en niets is (te) gek. Dit is een meteen een fantastische manier om alvast een voorproefje te hebben op jullie bruiloft. Even in de stemming komen en aan de camera (en niet onbelangrijk; de fotograaf) te wennen. De eerste minuten is dat soms een beetje onwennig, maar geloof ons, als snel zijn wij niet meer in the picture! Veel stellen gebruiken de loveshoot ook om als save-the-date kaart te versturen. 

Nu we midden in “het corona tijdperk” zitten zijn er natuurlijk veel huwelijken verzet naar een andere datum. Onwijs jammer want je leeft natuurlijk ontzettend uit naar je met zorg samengestelde trouwdag en dan is het wel even heel flink slikken wanneer deze verplaatst moet worden. Om deze dag niet zomaar voorbij te laten gaan hebben veel stellen daarom een loveshoot geboekt. Ook Simon en Marjolein kozen voor een loveshoot op hun trouwdatum. Een leuk enthousiast stel waar de liefde vanaf spat! We hadden een hele toffe locatie om te schieten, dus kijk lekker even mee! En, dat kon allemaal prima op afstand en zonder mondkapjes 😉 Niets teveel gezegd toch?

Ook graag een loveshoot plannen? Leuk! Stuur ons een berichtje dan kunnen we meteen een datum prikken!

Mooie sfeerimpressie

« Terug naar het overzicht

Recente blogs