jorik Loveshoot Amsterdam | Jorik Algra Fotografie Menu
« Terug naar het overzicht

Loveshoot Amsterdam

Loveshoot Amsterdam – je t’aime!

Een loveshoot in Amsterdam! Samen met Nick en Charlotte ging ik op pad in deze bruisende stad vol mooie typisch Amsterdamse plekjes. Amsterdam is nooit saai! Je wordt eerder overprikkeld door alle plekjes, straatjes, grachten en pleinen.

loveshoot Amsterdam Spontaan

Ik houd van Amsterdam. Regelmatig ga ik met mijn vrouw lekker een dagje uit en vaak kiezen we voor Amsterdam. Dwalen door de vele mooie ( 9 ) straatjes en ons vergapen aan de grachtenpanden. Samen genieten van de cultuur, de vele cafeetjes en het shoppen. Dat laatste geldt natuurlijk vooral voor vrouwlief. Ik ga het liefst met mijn camera op pad. Straatfotografie, love it!

Vandaar ook de loveshoot met Nick en Charlotte in Amsterdam!

Ik ben er met de trein heen gereden, dat blijft toch wel de beste manier om in deze mooie stad te komen, zonder parkeerstress, deuken in je auto of een fixe boete – want verkeerd geparkeerd. We spraken af bij het Centraal Station en vanuit hier zijn we naar Nemo gelopen. Vanuit daar heb je een prachtig uitzicht over een gedeelte van de stad.

loveshoot Amsterdam Spontaan

Hierna zijn we lekker door Amsterdam gaan slenteren en hebben eigenlijk een soort stadswandeling gemaakt. Ondertussen natuurlijk de mooie plekjes goed benut. En wat ik eerst even wil zeggen; Nick en Charlotte wat zijn jullie leuk! Met zoveel enthousiasme en liefde was het heerlijk foto’s schieten! Het zijn dan ook zulke mooie foto’s geworden waar ze beiden stralend op staan! De liefde spat ervan af en zo heb je het bij een loveshoot natuurlijk het liefst, echte feel good foto’s. Omdat het vrij koud was zijn we tussendoor lekker een cafeetje ingedoken voor een warme bak koffie. Daarna zijn we langs het Nationaal Opera & Ballet gewandeld, wat extra leuk was omdat Charlotte daar werkt.

Ik houd er sowieso van om een fotoshoot in de buitenlucht te doen. Dat biedt zoveel meer dan foto’s in fotostudio’s. Dan ben je beperkt, terwijl buiten iedere achtergrond uniek is en echt leeft! Werkt iets niet dan zoek je gewoon de volgende plek op.

Een loveshoot is sowieso een leuke manier op aan mij als fotograaf te wennen, bijvoorbeeld als voorproefje van jullie trouwdag. Helemaal op je gemak zijn al voor jullie bruiloft begint, dan krijg je de mooiste spontane trouwfoto’s. Daar houden we van, echte foto’s zonder al te veel geposeer, dus geen krampachtig gedoe. Maar ook om jullie liefde te vieren is een loveshoot een super leuk idee! Dit keer zijn we naar Amsterdam gegaan, maar het kan natuurlijk in iedere andere stad of juist lekker aan zee of in het bos.  

Dus zijn jullie verloofd? En gaan jullie trouwen? Of willen jullie een leuke en ontspannen fotoshoot? Ik ben graag jullie trouwfotograaf en leg met liefde een stukje van jullie leven samen vast. Zodat jullie nog heel lang kunnen nagenieten!

Ook zo’n leuke loveshoot! … Ja? KLIK

« Terug naar het overzicht

Recente blogs