Jorik

Wie ben ik, volgens Dorien

Leuk dat ik hier wat mag vertellen over Jorik, mijn man! Dat ik de vrouw van Jorik mag zijn vind ik nog steeds een feestje. Inmiddels zijn we 10 jaar getrouwd en nog altijd geniet ik ervan om bij hem in de buurt te zijn. Met Jorik om je heen is het nooit saai, hij heeft altijd wel wat te vertellen, leeft intens en geniet van alles om zich heen. Of het nou iets kleins is of iets heel groots, voor Jorik lijkt het allemaal even mooi. Wat ik zo knap van hem vindt is dat hij altijd zichzelf kan zijn, je hoeft bij hem niet bang te zijn dat er ‘een aap uit de mouw komt’ want die zit er gewoon niet. Hij is echt, puur. Samen genieten we van onze 3 kinderen, een dochter en 2 zoons, een kostbaar bezit.

Jorik is een mensenmens en een enthousiasteling die zelden een slecht humeur heeft. Hij staat dan ook bekend om zijn typische ‘Jorik lach’, de brede lach met dichtgeknepen oogjes. Hij houdt van gezelligheid en mensen om zich heen, dat geeft hem energie! Of het nou zomer of winter is, het liefst steekt hij in zijn tuin een vuurtje aan en proost met Hertog Jan & vrienden op de mooie dingen in het leven. Ik ben ontzettend trots op hem en wat hij allemaal maakt en geniet van zijn foto’s en zijn werk. Nog steeds zie ik Jorik ontwikkelen, beter worden. Hier werkt hij hard voor en dat siert hem, hij zal niet snel ‘nee’ verkopen. Probeert altijd in oplossingen en mogelijkheden te denken, thuis en in zijn werk.

Hij heeft de liefde voor fotograferen van huis uit meegekregen, zijn vader was hobby fotograaf. Ook voor Jorik begon het fotograferen een aantal jaar geleden als een leuke hobby wat uitgroeide tot een echte passie. September 2013 schreef hij zichzelf in bij de KVK en begon zijn eigen zaak. Ik ken weinig mensen die zo vol enthousiasme hun werk uitoefenen, dankbaar zijn werk te mogen doen. En dit zie je terug in zijn foto’s!

Enthousiast geworden?

Jullie zijn van harte welkom om vrijblijvend kennis te komen maken!

CHECK BESCHIKBAARHEID

Recente blogs

Bruidsfotograaf | Noah en Debora | Limburg

Na sommige bruiloften heb je als bruidsfotograaf zo ontzettend veel zin om te gaan editen en te laten zien wat een prachtige dag het was!

Lees meer
Bruidsfotograaf Lunteren Ede trouwen

Bruidsfotograaf | Jeanette & Gert | Ede – Lunteren

Bofkonten zijn we! Dat we als bruidsfotograaf zo ontzettend mogen meegenieten van alle lieve mooie bruidsparen die trouwen.

Lees meer

Even voorstellen

Liefde voor fotograferen heb ik van huis uit meegekregen. Mijn vader was hobby fotograaf. Voor mij begon het fotograferen als leuke hobby, wat inmiddels is uitgegroeid tot een van de grote passies in mijn leven. Inmiddels heb ik de eer gehad om maarliefst twee Wedisson Awards in ontvangst te nemen. Ik kan met een gerust hart zeggen dat ik voor jullie dus echt iets moois kan betekenen!

Kom meer over mij te weten »