×
Huwelijksfotografie

Huwelijksfotografie

Wat gaaf dat jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Een heerlijke tijd waarin je veel gaat regelen, maar soms ook door de bomen het bos niet meer ziet. Maar om alvast een vinkje bij bruidsfotograaf te kunnen zetten ben je bij mij aan het goede adres! Wij houden van pure, spontane en echte foto’s, vol emotie. Maar, ik ben ook zeker niet vies van een creatieve uitspatting! Ook verzorg ik waanzinnige custom made trouwalbums waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn.

Vooraf maak ik (Jorik) graag kennis, ik vind het belangrijk om een klik te hebben met het bruidspaar, dan gaat de rest vanzelf! Kijk lekker op onze site rond en stel gerust je vraag. Of check gauw of jullie trouwdatum nog vrij is!

Check beschikbaarheid

Gratis kennismaken

Bruidsparen boeken ons altijd ruim van te voren dus wees er snel bij! Neem contact met me op voor meer informatie en of jullie trouwdag nog vrij is.

Neem contact op

Gratis kennismaking

Elke opdracht start met een gratis kennismaking. Tijdens deze kennismaking ontdekken we al snel genoeg of we een match zijn en of jullie wensen mogelijk zijn. Ook denk ik actief met jullie mee. Immers ben ik een oude rot in het vak en heb genoeg kennis en ervaring om te delen. We kunnen gelijk ook de pre-wedding shoot plannen en jullie grote dag vastleggen in de agenda.

Fotopakketten

Mijn Trouwfotografie pakketten beginnen bij € 1.795,- voor 8 uur aaneengesloten fotografie. Elke trouwreportage is inclusief:

  • Reiskosten binnen Nederland, met uitzondering van de waddeneilanden.
  • Minimaal 400 bewerkte foto’s op een mooie USB.
  • Alle foto’s in hoge resolutie (zonder watermerk).
  • Fotoalbum

Laat het even op tijd weten als je wilt dat ik langer kom fotograferen.

Pre-wedding shoot

Pre-wedding shoot is een voorproefje op jullie grote dag. Het is een leuke manier om jullie liefde te vieren en mij als fotograaf beter te leren kennen. De foto’s kun je ook nog eens gebruiken voor bijvoorbeeld een trouwkaart.

De kosten hiervan zijn € 375,- voor 1,5 uur. Inclusief +/- 40 foto’s in HI-res op CD en een 15×15 album.

Exclusief reiskosten €0,50/km.

E-book downloaden

De Ultieme Gids voor de Perfecte Bruiloft

AHHHH!!! De grote dag komt eraan. Ken je dat gevoel? Geen stress. Jorik Algra is here. Met meer dan 200 bruiloften achter de rug heb ik aardig wat ervaring opgedaan als bruidsfotograaf en als gast. Ik heb dus genoeg gezien, gehoord en geproefd. En die ervaring wil ik graag met je delen. Want ik zou het supertof vinden als ik jullie een stap dichter bij jullie perfecte bruiloft breng.

In dit e-book krijg je 18 bruikbare tips die je voor, op en na je bruiloft kunt gebruiken. En dit zijn geen basistips, maar dé tips voor super vette foto’s en een fijnere flow van jullie trouwdag!

E-book downloaden

Een leuke impressie

Volg mij op Instagram

Wie ben ik? Jorik Algra

Van alles wat!

Bruidsfotografie is zoveel meer dan een paar plaatjes schieten… Je moet oog hebben voor detail; want we missen geen moment!

Je bent een stukje weddingplanner, ik denk graag mee met het bruidspaar. Je bent stylist; ik zie alle oneffenheden in positieve zin! Ook stel ik het bruidspaar graag op hun gemak en hoor regelmatig terug.

Kortom: genieten!!

Lees verder