jorik Bruidsfotograaf bruiloft trouwen | Jorik Algra Fotografie Menu
« Terug naar het overzicht

Bruidsfotograaf | Pure bruidsfotografie

Wat hebben wij als bruidsfotograaf het afgelopen jaar al veel fantastische bruiloften mee mogen maken! En wat blijft het een voorrecht om er op zulke liefdevolle, ontroerende en intieme momenten bij te zijn. Vanaf de start van de dag thuis bij de bruid, tot aan het knalfeest op het eind. Ieder moment van de bruiloft heeft zijn eigen charmes en dat straalt ook weer van deze blog af. Heerlijk wanneer je zo’n enthousiast bruidspaar als bruidsfotograaf op de foto mag zetten, een bruid die vanaf minuut 1 tot in de late uurtjes straalt! Want Angelique, wat was jij een strálende bruid! We hebben zo genoten van jullie enthousiasme de hele dag, heerlijk, zo hoor je je eigen bruiloft te beleven en vieren! 

Ook dit bruidspaar had voldoende tijd ingepland voor de fotoshoot, zo fijn. Dan kun je echt even de momenten pakken om mooie platen te schieten. We gingen dan ook flink los; in de stad Amersfoort, het bos, in een garage en ook bij een prachtig bloemenveld vol klaprozen. 

Grappig detail; als bruidsfotograaf ben je meer dan degene die de trouwdag prachtig vastlegt… Het is al een aantal keer gebeurd dat ik de bruid van een grote opluchting mocht voorzien door haar jurk (weer) vast te naaien! Ik ben al eens met veiligheidsspelden in de weer geweest en gewoon simpel met naald en draad. Vaak zenuwachtige maar ook hilarische momenten waarvan je blij bent dat je helpen kunt!

Als bruidsfotograaf heb je geen last van trouwzenuwen en dat komt op zo’n dag goed van pas! We houden van een relaxte sfeer en dat is ook onze kracht; we stellen jullie daggasten graag op hun gemak. Naast het leuke contact houden jullie daar prachtige en pure trouwfoto’s aan over!

Inmiddels is het alweer herfst en hebben we nog een aantal toffe bruiloften op de planning staan. Maar gaan we ook alweer richting het eind van het jaar. En kijken we stiekem al een beetje naar volgend jaar. 2020 is natuurlijk een prachtig jaar om te trouwen en dat merken wij als bruidsfotograaf ontzettend aan onze vollopende agenda.

Dus gaan jullie ook trouwen? En wil je graag een offerte ontvangen of checken of jullie trouwdatum nog vrij is? Leuk! Stuur ons een berichtje dan gaan we direct kijken of we ook op jullie mooiste dag aanwezig kunnen zijn!

Met 2nd shooter: Moments By Hester

Babs: Babs Con

Locatie: De Mof

Trouwpak: Roka

Trouwjurk: The New Bride

 

« Terug naar het overzicht

Recente blogs