jorik Bruidsfotograaf | Otterlo | Robert en Carolien | Jorik Algra Fotografie Menu
« Terug naar het overzicht

Bruidsfotograaf | Otterlo | Preview | Robert en Carolien

Wat voel ik me toch een bofkont dat ik bruidsfotograaf ben! Zo gaaf om te zien en mee te maken hoeveel liefde er in zo’n dag wordt gestopt; iedere bruiloft is uniek! En ieder bruidspaar bijzonder, met hun eigen verhaal, familie, vrienden, gewoon alles waar je op zo’n dag een beetje van mee mag proeven en genieten. En wanneer dit dan samen komt op de dag zelf, de liefde, de emoties, zelfs de heerlijke zenuwen dan hoop ik alleen maar dat ik dit nog heel lang mag blijven doen!

Vandaag een preview van Robert en Carolien, wat hebben we onwijs gelachen op hun bruiloft, wat een héérlijk stel! Hier alvast een preview, maar er volgt zeker meer! Houdt ons in de gaten…

 

 

« Terug naar het overzicht

Recente blogs