jorik Bruidsfotograaf | Nijmegen | Christiaan & Daph | De Wolfsberg Menu
« Terug naar het overzicht

Bruidsfotograaf | Nijmegen | Christiaan & Daph | De Wolfsberg

Christiaan & Daph tied the knot! Weer zo’n bruiloft waar ik als bruidsfotograaf enorm van heb genoten! Al tijdens het kennismakingsgesprek was de klik er vrijwel meteen. Christiaan vertelde hobbyfotograaf te zijn en ja… zoals sommigen weten ben ik dan niet meer te stoppen! We hebben gezellig een poos gekletst en al vrij snel was duidelijk dat ik hun bruiloft mocht gaan schieten, tof!

En wat een fijne relaxte bruiloft was het! De weersvoorspellingen waren erg beroerd en zelfs de dag ervoor regende het pijpenstelen, maar dit bruidspaar had mazzel! Het werd een stralende dag vol zon voor hen! (En als bruidsfotograaf geniet ik daar natuurlijk net zo hard van mee!)

De dag begon in Hotel de Wolfsberg in Groesbeek waar het bruidspaar beide een eigen suite had. Terwijl Daph lekker in de visagie zat (check de zwart/wit foto, hier is ze  toch net een filmster!?) vlogen haar ouders heen en weer tussen beide kamers, lekker vol in de zenuwen. 

Na de first look (Christiaan was blown away door zijn schitterende bruid!) zijn we met een klassieke bus uit 1951 (van Hans Classic Cars) naar het stadhuis midden in het centrum van Nijmegen gereden. Gaaf, echt zo’n klassieke oldtimer met toffe retro bekleding. 

Na het ja en amen ben ik nog even met het bruidspaar de martelkelder van het stadhuis binnen gegaan… Ik had een dealtje met de babs gemaakt om daar even snel te spieken. Ze vertelde dat dit nooit eerder was gedaan waardoor ik natuurlijk nog enthousiaster werd. We hebben de bruidegom even op de slachtbank gelegd voor een cheesy foto, haha! Maar goed, je zal er ooit maar gelegen hebben… 

Hierna zijn we met dezelfde bus terug gereden naar Hotel Wolfsberg om even flink te proosten en te genieten van de prachtige bruidstaart. Aansluitend kon het bruidspaar gaan genieten van hun diner met hun daggasten en kreeg zelfs ik nog een heerlijke biefstuk aangeboden ondanks dat mijn dag als bruidsfotograaf erop zat! 

Lieve Christiaan en Daph, ik heb ervan genoten en ik weet zeker jullie nog veel meer! Heel veel liefde en geluksmomenten samen!

Graag meer zien!?

« Terug naar het overzicht

Recente blogs