jorik Bruidsfotograaf | Ede | John & Jacolien | Jorik Algra Fotografie Menu
« Terug naar het overzicht

Bruidsfotograaf | Ede | John & Jacolien

John & juf Jacolien zijn getrouwd! Eindelijk was het zover! Jaja, voor ons is het juf Jacolien en laat Tamar nou dit jaar bij haar in de klas zitten, wat een feest! Al maanden geleden begonnen de voorbereidingen en wij wisten natuurlijk al een klein beetje wat Jacolien te wachten stond. En wat werd het een heerlijk mooie feestdag! Met zelfs schitterend weer en dat is deze lente zo’n beetje een unicum! Tof dat ik erbij mocht zijn als bruidsfotograaf.

Voor mij begon de dag bij Jacolien thuis waar ze gezellig werd vergezeld door haar moeder en zus. Toen ik binnenkwam was mijn schoonzus Janine net bezig met Jacolien haar bruidsmake-up. Geweldig trouwens hoe Jacolien haar moeder genoot en glom van trots! Toen het bruidspaar elkaar had bewonderd werd er eerst even flink geproost met een goeie borrel; whiskey & prosecco.

Daarna stapten ze de trouwauto in op weg naar de Ginkelse heide voor een leuke shoot met heide & schaapjes. De dochter van John was samen met haar nichtje bruidsmeisje en wat zagen ook zij er prachtig uit in hun koningsblauwe jurken. Na de shoot reden we terug richting Huize Kernhem waar ze elkaar het jawoord gaven.

Na een stuk bruidstaart in Klein Zwitserland rolden de kinderen van groep 6 binnen en was er tijd voor stukjes en hilariteit! Want wat hebben ze gelachen! Jacolien werd zelfs nagespeeld door een leerlinge (in de bruidsjurk van haar moeder) al wegrennend op het moment dat ze “haar aanstaande John” een kus mocht geven. De bruidsjurk vloog naar beneden en “Jacolien” rende er in haar volleybal kleding vandoor naar de volleybal wedstrijd die ze toch echt niet mocht missen! Hilarisch! Mooi ook was het stukje muziek van 2 leerlingen op hun cello.

De kinderen mochten (al stuiterend natuurlijk) weer naar huis en Jacolien en John konden genieten van hun diner. Na het diner werd er ook voor de kerk getrouwd in De Ontmoetingskerk in Ede. Een prachtige dienst met mooie muziek. Uit de kerk lopend kreeg het bruidspaar nog even een volle laag confetti over zich heen, duidelijk het hoogtepunt van de dag voor de kinderen! Met confetti in hun haar werden er op de receptie handen geschud en reden ze daarna weg om hun feestdag voort te zetten in Klein Zwitserland.

Lief mooi stel, dank voor jullie vertrouwen in mij als bruidsfotograaf. We wensen jullie alle liefde en geluk van de wereld! 

Geniet met hen mee in deze vrolijke blog!   

« Terug naar het overzicht

Recente blogs