jorik Bruidsfotograaf | Ede | Gerwin & Claudia | Jorik Algra Fotografie Menu
« Terug naar het overzicht

Bruidsfotograaf | Ede | Gerwin & Claudia

Het is alweer een poosje geleden dat we deze oktober bruiloft geschoten hebben, maar het was zo’n gave bruiloft dat we jullie deze niet willen onthouden. Even een positieve wedding vibe in deze heftige Corona tijd!

Alle bruidsparen in april en mei hebben hun bruiloft moeten verzetten; wat een enorme tegenslag voor hen na zoveel maanden van “verheugen op…” Maar gelukkig zijn alle leveranciers en medewerkers super flexibel en vinden we voor iedereen een passende oplossing. Dat geeft ontzettend veel hoop en vertrouwen; het komt goed!

Gerwin & Claudia

Wat had ook dit bruidspaar een flinke dosis positiviteit op hun trouwdag <3 Het was een van de meest regenachtige bruiloften van 2019; maar wat hebben we een lol gehad! En wat waren ze stoer! “Wij willen graag foto’s in het bos” Claudia had een zelf een mooie plek bedacht, dus hupsakee boots aan en gaan! En juist dankzij de regen hebben we een paar super vette regen shots gemaakt. #helden

De dag begon lekker knus in het donker bij het ouderlijk huis van Claudia en voor Marjolein (mijn vaste 2nd shooter) bij Gerwin zijn ‘getting ready’. Dit is een van de grote voordelen van het werken met een 2nd shooter; we kunnen op meerdere plekken tegelijk zijn!

De ochtenden hebben altijd een heerlijk sfeertje. De trouwkriebels beginnen flink te borrelen en iedereen zit onder het genot van een bak koffie vol goede zenuwen en vol verwachting voor wat komen gaat. Een heerlijke manier om lekker in de vibe van de bruiloft te komen. En; de herinneringen die we al bij de ochtend maken zijn onbetaalbaar! Vaak zulke intieme momenten en dan bedoel ik heus niet alleen het aantrekken van de jurk 😉 Juist de momenten van nog even samen zijn met je ouders en geliefden die op dat moment voor jou het allerbelangrijkst zijn om de dag mee te starten.

En dan is het moment daar dat de bruid haar waanzinnige jurk aanheeft, een laatste blik in de spiegel werpt en onderweg gaat naar het zien van haar bruidegom… Dit vind ik altijd een van de spannendste momenten! Hier gebeurt super veel en iedereen is flink gespannen; heerlijk!

Voor Gerwin en Claudia was het na hun first look direct de regen in, zoals ik al zei, wat een helden! Paraplu’s mee en gaan! Het voordeel van regen is dat het contrast buiten heel erg mooi is… Nadelen hoef ik natuurlijk niet op te noemen, maar, met een fijne kapster met goede föhn was alles zo weer in model! Always think positive.

Na de shoot kwamen we aan bij de Orangerie in Barneveld, wauw, wat een vette plek is dat! Met schitterend licht! De ceremonie werd aan elkaar gepraat door Annemarie Brunning, een fantastische spreekster en mede door haar een hele leuke & persoonlijke ceremonie. Ook werd er heerlijke live muziek gespeeld door Lacemusic; een leuk koppel met gitaar en zang! Dat maakte het plaatje compleet <3

Na de ceremonie werden er een paar witte duiven in de lucht gegooid. En ging het bruidspaar door naar de kerk om elkaar ook daar het jawoord te geven. Na de kerkdienst werd er flink geproost met bubbels en een stuk heerlijke bruidstaart. Er was een receptie, we maakten hilarische groepsfoto’s (wij houden niet zo van poseren) en na het diner hadden ze een knalfeest bij het Uilenbos! Kortom; een onwijs geslaagde bruiloft!

En ja, ook voor ons als bruidsfotograaf is het allemaal onwijs schakelen, passen en meten. Maar; we gaan er gewoon een onwijs gaaf trouw najaar van maken! Dat moet toch lukken <3

Enthousiast geworden? Neem een kijkje bij onze BLOGS!

« Terug naar het overzicht

Recente blogs